I sidste øjeblik: Kampvalg på Aabenraa-skole

Torsdag er sidste frist for Kongehøjskolens forældre, hvis de vil have indflydelse på, hvordan den kommende skolebestyrelse skal se ud. Arkivfoto: Timo Battefeld

I sidste øjeblik: Kampvalg på Aabenraa-skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er lykkedes at finde så mange kandidater til Kongehøjskolens bestyrelse, at der nu skal valg til.

Aabenraa: I april søgte formanden for Kongehøjskolens bestyrelse, Sisse Øhrberg Thrane, fortsat med lys og lygte efter tre forældre, der var villige til at stille op til det kommende skolebestyrelsesvalg. Hun havde kun fire af de syv, der skulle til.

Nu ser det imidlertid helt anderledes positivt ud. På kommunens største folkeskole er man simpelt hen kommet ud i kampvalg. Det er lykkedes at finde hele 11 kandidater til de syv poster, og det gælder om at være hurtig, hvis man vil have chance for at få indflydelse på, hvordan bestyrelsen skal se ud.

Torsdag den 17. maj er der nemlig sidste frist for at stemme via skolens hjemmeside, hvor man skal bruge sin NemID for skaffe sig adgang til at sætte sit kryds.

- Vi har arbejdet hårdt på at få så mange kandidater til bestyrelsen som muligt. Derfor er det også dejligt at se, at der er flere forældre, der gerne vil stille op og gøre en forskel for skolen, siger Sisse Øhrberg Thrane, der selv er klar til at tage endnu en tørn.

Syv plus to

Ud over den nuværende formand står følgende forældre på kandidatlisten: Martin Helt Brunsgaard, Elisabeth Gyvelgaard Bojtang, Lenette Brogaard-Larsen, Betina Christensen, Agnete Nørskov Nielsen, Malene Bonde, Nina Rasmussen, Hans Voigt Eriksen, Anne-Mette Christiansen og Majbritt Sand Nielsen.

- Jeg håber meget, at så mange forældre som muligt vil tage sig tid til at gå ind og stemme på deres favoritkandidater, så vi kan få sammensat en rigtig god bestyrelse, der repræsenterer forældrenes ønsker, lyder opfordringen fra Sisse Øhrberg Thrane.

De syv kandidater, der får flest stemmer, er valgt, mens nummer 8 og 9 bliver suppleanter.

I sidste øjeblik: Kampvalg på Aabenraa-skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce