I god gænge: Populær restaurant klarer sig uden direktør

Samtidig med, at Bjarne Buthler blev ansat som direktør, blev ejer Per Horups søn, Max Horup, ansat som daglig leder på Under Sejlet. Nu er det Horup junior, der sammen med flokken af faste medarbejdere og ungarbejdere skal drive restauranten. Privatfoto

I god gænge: Populær restaurant klarer sig uden direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurant Under Sejlet har som bekendt sagt farvel til direktør Bjarne Buthler, men der bliver ikke ansat en ny. Det er ikke nødvendigt, mener ejer Per Horup.

Aabenraa: Da Bjarne Buthler i november 2017 sagde ja til at være ny direktør for Under Sejlet på Sønderstrand, blev han den fjerde direktør på stedet, siden restauranten sommeren forinden genåbnede efter tre års lukning.

Nu skal Buthler i stedet stå i spidsen for Café Kridt, men det betyder ikke, at der kommer en ny Under Sejlet-direktør.

- Nej, vi gør ikke det store lige nu, siger ejeren af Under Sejlet, den lokale bygherre Per Horup.

Bjarne Buthler har nemlig formået, hvad han lovede ved sin tiltrædelse: At få restauranten i en god gænge.

- Den er kørt ind på et godt spor nu, og der er et godt hold dernede, siger Per Horup, der kan fortælle, at stedet aldrig har været så godt besøgt som nu.

Træt af TV3
  • Tilbage i 2012 var Under Sejlet med i TV3-dokumentarserien "Med kniven for struben", hvor kokken Bo Beck skulle prøve at hjælpe den dengang kuldsejlede restaurant tilbage på ret køl.
  • Den udsendelse blev for nylig endnu engang vist, og det er Under Sejlet-ejer Per Horup noget træt af, for Aabenraa-restauranten er jo et helt andet sted i dag.
  • - Jeg synes faktisk ikke, de kan være bekendt at vise det. I hvert fald burde de tydeligt gøre opmærksom på, hvor gammel udsendelsen er, siger han.

Løber over ende

- Vi er kommet overvældende fra start her i 2019. Det har været et langt, sejt træk, men jeg tror, de fleste har oplevet, at der er en stabilitet og kvalitet nu, der gør, at folk er trygge ved at komme der, mener ejeren.

Han kunne også se, hvordan Under Sejlets is-udsalg blev løbet fuldstændig over ende, da man fredag den 5. april åbnede med gratis is til alle.

- Der kom næsten 2000, og alle bokse blev tømt. Det er da sjovt, når man laver en event, at det bliver sådan en succes, siger Per Horup.

I god gænge: Populær restaurant klarer sig uden direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce