Hokus pokus: Trylle-Henning gik fra kæreste til ægtemand

Sekunderne gik langsomt, da Henning Nielsen (th) sammen med broderen Carsten ventede på Pia Nielsens ankomst til Bjolderup Kirke. Foto: Steffan Axelsen

Hokus pokus: Trylle-Henning gik fra kæreste til ægtemand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henning Nielsen, kendt som tryllekunstneren i TV2-programmet "Danmark Har Talent", blev lørdag eftermiddag gift med sin kæreste gennem 13 år, Pia Nielsen.

Bjolderup: Det var en anden form for magi, der var i luften, da tryllekunstneren Henning Nielsen fra Ravsted - kendt fra TV2-programmet "Danmark Har Talent" - lørdag eftermiddag blev viet i Bjolderup Kirke.

Væk var bowler-hatte med kaniner i og spillekort i ærmet. I stedet var der fint tøj og kærlighedserklæring til Pia Nielsen på 36 år, Hennings kæreste gennem de sidste 13 år, der fyldte kirken.

- Op til bryllupet her jeg været lidt af en tøffelhelt. Min kommende kone har planlagt det hele ned til mindste detalje, så jeg har ikke fået lov til at have strithår eller vandslange i den blomst, som sidder i brystlommen på min smoking, fortalte Henning Nielsen få minutter inden, at bruden ankom til kirken.

Henning Nielsen var dog helt tryg ved de uvante rammer. Pia og Henning Nielsen har nemlig levet som et andet ægtepar i al den tid, de har været sammen.

- Derfor har Pia i 12 år spurgt mig, om ikke vi skulle giftes. Jeg har egentlig altid synes, det var lidt unødvendigt. Men nu tænkte jeg "hvorfor ikke", og det ved jeg, at især hun er glad for, lød det fra brudgommen, som ventede ved alteret sammen med broderen Carsten.

Jeg har ikke fået lov til at have strithår eller vandslange i den blomst, som sidder i brystlomme.
Henning Nielsen, tryllekunstner

Sjovt bryllup

Selv om Henning Nielsen gjorde alt for ikke at omdanne kirken til et trylleshow, så var der alligevel arrangeret uortodokse ting hen over vielsen af nogle af de fremmødte.

Flere af dem havde taget tryllestave med, og sognepræst Marianne Leonhard Ring havde arrangeret et bifald, når begge par havde givet sit "ja" til hinanden. Alt sammen til ægteparrets overraskelse.

Klokken 12:59 ankom Pia Nielsen til kirken med sin far og to døtre i en Volvo Amazon. Pia Nielsen var tydelig rørt over den oplevelsesrige dag.

- Jeg må indrømme, at jeg er noget nervøs. Jeg har bare glædet mig i så lang tid, og nu sker det endelig. Og jeg har sørget for, at der ikke går trylleri i den fra Hennings side, så det skal nok gå, fortalte hun, hvorefter kirkeklokkerne forstummede og indgangsdøren til kirken og de mange blikke rettet mod hende gik op.

Hokus pokus: Trylle-Henning gik fra kæreste til ægtemand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce