HA-supportere får massiv opbakning på Facebook

Historien om, at HA-supporterne Devils Choice etablerer sig i den sønderjyske landsby Holbøl, fik mange til tasterne på Facebok. Foto: Ritzau Scanpix

HA-supportere får massiv opbakning på Facebook

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis man troede, at mange ville ønske Devils Choice - en supporterklub for Hells Angels - hen, hvor peberet gror, troede man forkert. Langt de fleste reaktioner på klubbens etablering i den sønderjyske landsby Holbøl bakker op om medlemmerne.

Holbøl: Reaktionerne på historien om, at Hells Angels-supporterne fra Devils Choice er ved at indrette sig i en ejendom i Holbøl har været mange. Og de kan generelt sammenfattes sådan:

Velkommen til Devils Choice. De er bare helt almindelige mennesker, der går på arbejde og kan lide at køre på motorcykel. Hellere dem end så mange andre.

- Glæder mig til at besøge dem til sommer. Svend Vile.

- Oh Jøsses da, de er mennesker, som alle os andre. Faktisk vil de ikke genere nogen, men meget hjælpsomme, og høflige. Michelle Bossen.

- Jøsses da, de støtter en af de største kriminelle organisationer herhjemme, men pyt de er så rare.. Hans Hansen.
Når en bruger skriver, at Devils Choice støtter én af de største kriminelle organisationer herhjemme, er der formentlig dækning et stykke af vejen. Rigspolitiets statistik "Rockere og bander 2017", der er den seneste udgave, fortæller om lovovertrædelser i massevis.

"Dansk politi havde den 1. januar 2018 registreret 1.314 personer som tilknyttet en rocker- eller bandegruppering. Disse personer blev i 2017 sigtet 4.240 gange for overtrædelser af relevant lovgivning. Personkredsen modtog i 2017 fældende afgørelser vedrørende i alt 2.462 overtrædelser af relevant lovgivning. De pågældende personer blev i 2017 idømt i alt 349 års fængsel for disse overtrædelser".

Her kan du finde dem
Facebook-kommentarerne er fundet under artikler på jv.dk, på JydskeVestkystens Facebook-side og JydskeVestkysten Aabenraas Facebook-side og bringes uredigerede.

En forhadt hobby

- De er mere end velkomne. Jeg skal da personligt ned og besøge når mc Seasonen starter igen. Jens Christian Alexandersen Nielsen.

- Sjovt den hobby er blevet så forhadt i medierne... hellere Bikere som nabo en spejder... ellers får man bare klager for at gå nøgen rundt der hjemme. Tør vædde med de udenlandske tyve ikk tør lave indbrud i det område længere.. Call Knack.

- jeg har kun haft supergode oplevelser med dem og ingen kriminelle eller voldelige ting. Holger Diedrichsen.

- Hellere dem, end så mange andre... Charlotte Bojsen.

- I er da meget velkommen. Hanne Jensen.

- Spørgsmålet er, hvorfor de i årevis får lov at dovne den på sociale ydelser? Er jobkonsulenterne og de ansatte på jobcentret bange for dem. Hvorfor skal vi underholde dem, mens de render og laver kriminalitet?! Helene Maria Hansen.

- Rigtig mange af dem har altså et arbejde som alle andre! Ole Olesen.

HA-supportere får massiv opbakning på Facebook

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce