Firmaer skal også pleje talenterne


Firmaer skal også pleje talenterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Winwin: Virksomhederne får nogle særligt dygtige lærlinge, og de øvrige elever på holdene bliver inspireret til at gøre noget ekstra ud af deres uddannelse.

AABENRAA: Når kokke-talenterne fra EUC-skolerne i Haderslev og Aabenraa kommer i lære på restauranter, hoteller eller andre arbejdspladser, får arbejdsgiverne nogle særligt motiverede lærlinge.

- Arbejdsgiverne er forpligtet til at pleje elevernes talenter og gøre noget ekstra ud af deres læretid. Og det er vi sikre på, at virksomhederne er med på, for de vil jo gerne have nogle dygtige unge i lære, siger faglærerne Jesper Jensen og Lotte Hoff fra henholdsvis EUC Syd i Haderslev og EUC Syd i Aabenraa.

Men arbejdsgiverne kan også godt glæde sig til at modtage de kokkeelever, som ikke er blevet en del af talentvejen.

- Vi gør meget ud af, at talenterne på holdene inspirerer de andre elever, og dermed bliver alle elever på holdene dygtigere. Så det er ikke sådan, at talenterne kommer til at udgøre en særlig gruppe i forhold til de andre, siger Jesper Jensen og Lotte Hoff.

Virksomhederne har fået tilsendt en folder om projektet, hvor deres fordele ved at give talenterne den praktiske uddannelse ridses op.

Firmaerne får nogle talentfulde elever, som kan medvirke til nytænkning og vækstfremme, og som kan profilere virksomhederne på en positiv måde.

Og så skal virksomhederne naturligvis have en særlig interesse i at uddanne unge til at blive dygtige til deres fag.

Firmaer skal også pleje talenterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce