Fakkelgaarden var udsolgt på otte minutter: Gourmetuge satte ny rekord

Det er første gang, at Hotel Baltic i Høruphav deltager i Sønderjyllands Gourmetuge, og det er populært blandt gæsterne. Ud af de 619 billetter, der blev solgt det første døgn, var de 94 pladser på Hotel Baltic. Arkivfoto: Timo Battefeld

Fakkelgaarden var udsolgt på otte minutter: Gourmetuge satte ny rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der blev solgt 619 billetter på de første 24 timer, da Destination Sønderjylland åbnede for billetsalget til Sønderjyllands Gourmetuge 2019. Debutanten Hotel Baltic var populær og solgte 94 pladser på et døgn.

Aabenraa: De har fået flere konkurrenter, men alligevel satte Sønderjyllands Gourmetuge ny rekord, da billetsalget til de billige restaurantbesøg i uge 9 åbnede mandag den 4. februar.

Her blev der solgt 619 billetter i det første døgn, hvilket er over 200 flere end det første år, hvor Destination Sønderjylland og Sønderjyske Fristelser lavede gourmetugen.

Mest populær var debutanten Hotel Baltic i Høruphav, som solgte 94 pladser på 24 timer tæt forfulgt af Christie's Sdr. Hostrup Kro, som solgte 82 pladser, hvilket er tæt på udsolgt for restauranten syd for Aabenraa.

Én restaurant fik udsolgt, og det var ikke overraskende Fakkelgaarden ved Flensborg Fjord, som hvert år har haft hurtigt udsolgt.

- Fakkelgaarden var udsolgt på otte minutter, men der var også kun 58 pladser til salg. Allerede på den første time havde vi i alt solgt 350 billetter, så det er super, siger Nikka Friis Jørgensen fra Sønderjyske Fristelser.

I top 5 er også Restaurant No. 10 i Aabenraa og Hotel Tønderhus i Tønder.

18 sønderjyske restauranter er i år med i den sønderjyske gourmetuge i uge 9, hvor man kan komme ud og spise en tre-retters middag for kun 230 kroner.

I år er der ekstra fokus på at bruge lokale råvarer i menuerne, og det har flere restauranter taget til sig. Blandt andet Det Sønderjyske Køkken i Sønderborg, som bruger alt det lokale, de overhovedet kan: Ged fra Agerskov, mel fra Skærtoft mølle, kyllinger fra Als Kylling, mejeriprodukter fra naturmælk og vin fra Dyvig.

Sønderjyllands Gourmetuge
  • Den sønderjyske gourmetuge er et koncept, hvor man i uge 9 kan købe billet til en restaurant, som serverer en treretters menu for kun 230 kroner.
  • Baggrunden for arrangementet er at få flere folk til at komme ud og spise på de sønderjyske restauranter.
  • Det første år blev der solgt over 3500 billetter, mens der sidste år blev solgt 2106.
  • I år er der 18 restauranter med i gourmetugenDet er Fakkelgaarden, Schackenborg Slotskro, Christie's Sdr. Hostrup Kro, Bov Kro, Agerskov Kro og Hotel, Benniksgaard Hotel, Det Sønderjyske Køkken, Gram Slotskro, Hotel Baltic, Hotel Tønderhus, Restaurant BelleVue, Under Sejlet, Restaurant No. 10 på Hotel Europa, Restaurant Staffeli, Torve-Hallen, Hotel Norden, La Pasta og Holdbi Kro.
  • Se restauranternes menu på www.visitsonderjylland.dk

Fakkelgaarden var udsolgt på otte minutter: Gourmetuge satte ny rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce