Dyr flytning: Større plus i sigte for sønderjysk virksomhed

B & C Textiler A/S flyttede fra Sønderborg til Padborg i det seneste regnskabsår - og det kunne ses på resultatet. Pressefoto

Dyr flytning: Større plus i sigte for sønderjysk virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det har kostet på bundlinjen, at B & C Textiler flyttede fra Sønderborg til Padborg, og derfor vil resultatet være kraftigt forbedret i det kommende regnskab, forventer medejer.

Padborg: Man kunne forleden i JydskeVestkysten og på jv.dk læse, at virksomheden B & C Textiler i Padborg er udfordret, fordi overskuddet er svundet ind med 550.000 kroner i det forgangne regnskabsår, og underskuddet samtidig er vokset med 228.000 kroner i holdingselskabet, som én af ejerne, René Toft Kristiansen, står bag.

Det er imidlertid en sandhed med modifikationer, mener René Toft Kristiansen. Virksomheden flyttede nemlig fra Sønderborg til Padborg i regnskabsperioden.

- Vi ville gerne have nye lokaler, fordi vi ud over en huslejebesparelse også kommer tættere på grænsen. Vi eksporterer omkring 75 procent, og så er Padborg en god beliggenhed i forhold til forretningsforbindelser sydpå, forklarer Rene Toft Kristiansen.

- Og det er klart, at når man skal flytte fra 4500 kvadratmeter og så stort et varelager, som vi havde, så skal man ansætte flere folk, hvilket vi havde gjort, og mange lastbiler til at køre i nærmest pendulfat, uddyber han.

B & C Textiler A/S
  • B & C Textiler, som er etableret i 1979, designer og sælger dametøj til segmentet 30+ og i store størrelser.
  • Eksporten udgør 75 procent, og omsætningen er stigende. Tyskland, Holland og Storbritannien er de største eksportmarkeder.

Større overskud i sigte

Samtidig har de nye lokaler skulle indrettes i Padborg.

- En flytning koster bare ressourcer. Det har været en stor omkostning, siger René Toft Kristiansen, der samtidig peger på, at en opgørelse af nogle valuta-kontrakter også har spillet ind.

Samlet set er det seneste regnskabsresultat negativt påvirket af éngangsomkostninger på cirka halvanden million kroner, lyder det fra René Toft Kristiansen.

Derfor forventer B & C Textiler også et langt bedre resultat for indeværende regnskabsår.

- Det vil være væsentligt bedre. Også end forrige år. Vi er kommet på plads i Padborg, og der er vækst i omsætningen, så vi ser lyst på fremtiden, fastslår René Toft Kristiansen.

Dyr flytning: Større plus i sigte for sønderjysk virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce