Det fik kronprinsparret at spise

Foto: h.c.gabelgaard@jv.dk

Det fik kronprinsparret at spise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var dækket op til buffet, da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary kom til den tyske efterskole i Tinglev. I flere retter var der tænkt på kronprinsessen både blandt fiskeretterne og desserterne.

Kronprinsparret og de andre inviterede gæster kunne mæske sig i:

Fisk:

Tunmousse med kaviar, rejer og dilddressing

Røget ål med røræg

Indbagt laks med butterdej, creme fraiche med lime og friske krydderurter

Fiskefilet med macadamiasuace a la Tasmanien

Reje-spinat rulle, kold chilisauce med dild

Purløgsmuffins med røget laks og sennepsdressing

Laksetatar på honningglaserede agurker a la Tasmanien.

Lette sommerkreationer med og uden kød:

Tricolori-fusilli-salat med lette sommergrøntsager

Rucolasalat med melon og feta, rødløg og cherrytomater

Rødvinsmarineret andebryst med nye danske krydderkartofler og rødkålssalat

Kyllingefilet med cæsar-bruchetta med bacon og parmesan i salat

Mørbrad på kartoffelbund med cherrytomater

Desserter:

Chokolade-æbletærte med valnød-honningsauce a la Tasmanien.

Ladyfingers med hyldeblomstsaftscreme og frisk frugt

Ostekiks med creme

Brittas oste-frugtanretning med ostebagværk

Vine:

Rødvin – Chateau de Caïx, 1999, Cahors ( prins Henriks vin).

Hvidvin – Dürkheimer Spielberg, Riesling, trocken, 2007 (Weingut Egon Schmitt).

Det fik kronprinsparret at spise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce