Vi bruger cookies!

jv.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.jv.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere

Det fik kronprinsparret at spise

Foto: h.c.gabelgaard@jv.dk

Det fik kronprinsparret at spise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var dækket op til buffet, da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary kom til den tyske efterskole i Tinglev. I flere retter var der tænkt på kronprinsessen både blandt fiskeretterne og desserterne.

Kronprinsparret og de andre inviterede gæster kunne mæske sig i:

Fisk:

Tunmousse med kaviar, rejer og dilddressing

Røget ål med røræg

Indbagt laks med butterdej, creme fraiche med lime og friske krydderurter

Fiskefilet med macadamiasuace a la Tasmanien

Reje-spinat rulle, kold chilisauce med dild

Purløgsmuffins med røget laks og sennepsdressing

Laksetatar på honningglaserede agurker a la Tasmanien.

Lette sommerkreationer med og uden kød:

Tricolori-fusilli-salat med lette sommergrøntsager

Rucolasalat med melon og feta, rødløg og cherrytomater

Rødvinsmarineret andebryst med nye danske krydderkartofler og rødkålssalat

Kyllingefilet med cæsar-bruchetta med bacon og parmesan i salat

Mørbrad på kartoffelbund med cherrytomater

Desserter:

Chokolade-æbletærte med valnød-honningsauce a la Tasmanien.

Ladyfingers med hyldeblomstsaftscreme og frisk frugt

Ostekiks med creme

Brittas oste-frugtanretning med ostebagværk

Vine:

Rødvin – Chateau de Caïx, 1999, Cahors ( prins Henriks vin).

Hvidvin – Dürkheimer Spielberg, Riesling, trocken, 2007 (Weingut Egon Schmitt).
Kronprinspar og cykelløb på kollisionskurs