Christina vandt 10.000 kroner: Købte fire liter mælk

Efter at Christina Hansen havde vundet hovedpræmien i Ugeavisen Aabenraas julekonkurrence, købte hun fire liter mælk. Foto: Claus Thorsted

Christina vandt 10.000 kroner: Købte fire liter mælk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det blev Christina Hansen fra Rødekro, der vandt Ugeavisen Aabenraas store julekonkurrence.

Rødekro: Christina Hansen fra Rødekro kan se frem til en jul, hvor der bliver råd til lidt mere forkælelse. Lørdag blev hun nemlig den heldige vinder af hovedgevinsten i Ugeavisen Aabenraas store julekonkurrence. Et gavekort på 10.000 kroner til SuperBrugsen i Rødekro, er Christina Hansen i dag den lykkelige indehaver af.

Deltagerne i julekonkurrencen var mødt op foran SuperBrugsen i Rødekro klokken 10.00 lørdag, og alle håbede på, at deres telefon ville ringe på det tidspunkt.

- Jeg blev pænt overrasket, da telefonen ringede, og jeg fik fortalt, at jeg havde vundet hovedgevinsten, siger Christina Hansen, der dog ikke slog hul på gavekortet med det samme.

- jeg gik ind og købte fire liter mælk bagefter, men det brugte jeg ikke gavekortet til, siger den 31-årige Christina Hansen.

Jeg blev pænt overrasket, da telefonen ringede, og jeg fik fortalt, at jeg havde vundet hovedgevinsten.
Christina Hansen, Rødekro

Mor kan glæde sig

Christina Hansen har dog et plan for, hvad de mange penge skal bruges til.

- Jeg overvejer at bytte min mors julegave, så hun kan få en dyrere ting. Resten af pengene skal bruges på varer i SuperBrugsen, og så skal vi nok have lidt dyrere bøffer, end vi plejer at få, siger Christina Hansen, der har to børn på to og fem år.

- Min mand er også glad for præmien og har allerede givet udtryk for, at han gerne vil være med til at bruge pengene, fortsætter hun.

Christina Hansen, der bor blot 100 meter fra SuperBrugsen i Rødekro, er ikke vant til at vinde noget.

- Derfor blev jeg også ekstra glad, siger hun.

Foruden hovedgevinsten på 10.000 kroner blev der også delt gavekort ud til tre andre vindere. De modtog henholdsvis 6000, 3000 og 1000 kroner.

Christina vandt 10.000 kroner: Købte fire liter mælk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce