Campusdag i Aabenraa


Campusdag i Aabenraa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aabenraa: Tirsdag den 12. september byder borgmester Thomas Andresen 2200 studerende velkommen ved studiestart til CampusDag. Alle faciliteter i og omkring Arena Aabenraa kommer til at danne rammen om dagens mange aktiviteter, hvor de studerende blandt andet kan prøve kræfter med crossfit, capture the flag, fodtennis, bueskydning og yoga.  

- Jeg glæder mig til CampusDagen, der bliver uddannelsernes fælles indvielse af Arena Aabenraa, der hele tiden har været tænkt som hjertet i Aktiv Campus Aabenraa, lyder det fra borgmester Thomas Andresen i en pressemeddelelse.

CampusDagen er blevet til i et tæt samarbejde mellem Aabenraa Kommune og uddannelsesinstitutionerne i byen, der alle er repræsenteret i Campus Kontaktudvalget, hvor de arbejder for at udbygge og styrke det aktive og sunde liv på tværs af studerende og undervisere på uddannelserne i Aabenraa Kommune.  

- Ambitionen er, at CampusDagen igen i år bliver en succes, hvor socialt samvær, bevægelse, kreativitet og netværksdannelse styrker studiemiljøet og samarbejdet på tværs, understreger formand for Campus Kontaktudvalget og rektor på IBC, Mette Andersen. /exp

 

 

Campusdag i Aabenraa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce