Byrådsmedlemmer: Uanstændigt af Solhøj Dahle

SF's Michael Christensen kalder Kaare Solhøj Dahles fremgangsmåde utilstedelig. Arkivfoto: Claus Thorsted

Byrådsmedlemmer: Uanstændigt af Solhøj Dahle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både SF og Dansk Folkeparti kritiserer i skarpe vendinger Kaare Solhøj Dahles fremgangsmåde, mens socialdemokrat taler om at være chokeret.

AABENRAA: - Det er en utilstedelig optræden, for byrådet er ikke en dømmende magt. I byrådet skal vi tage os af sager, der har med folks liv, velfærd og deres arbejde at gøre. Og hvis der er en sag, er det en sag for politiet, ikke for byrådet.  

Sådan lyder det fra SF's enlige byrådsmedlem, Michael Christensen, oven på onsdagens dramatiske byrådsmøde, der blev indledt af løsgængeren Kaare Solhøj Dahles anklager mod et unavngivent byrådsmedlem for at "have bedraget og undergravet byrådsarbejdet". Og SF'eren fortsætter sin kritik af løsgængeren Solhøj Dahle:

- Hvis der er nogen, der har lavet grove opslag på Facebook, så er det netop Solhøj Dahle.

Også viceborgmester Ejler Schütt fra Dansk Folkeparti bruger stærke ord om Solhøj Dahles fremgangsmåde. Og kalder det uanstændigt og helt uacceptabelt, at løsgængeren forlod byrådsmødet stort set med det samme. I sine 25 år som byrådsmedlem har Ejler Schütt ikke set eller hørt noget lignende.

- Det er i hvert fald første gang, jeg har oplevet sådan en happening, lyder det fra viceborgmesteren.

 

S: Underlig stemning

Den socialdemokratiske gruppeformand, Povl Kylling Petersen, har det på samme måde.

- Det her er ikke noget, vi har oplevet før. Det skabte en underlig stemning, og det blev et underligt byrådsmøde, siger han.

Kyllings partifælle Svend Hansen Tarp (S) erkendte efter byrådsmødet, at han blev noget paf over Kaare Solhøj Dahles udmeldinger:

- Vi var chokerede over det, han sagde, og vi undrer os.

Den konservative Jan Riber Jakobsen har heller ikke set noget lignende før.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige til Kaares fremgangsmåde, men jeg er glad for, at det var ikke mig, der var borgmester i den situation, siger Riber Jakobsen.

På den lukkede del af byrådsmødet blev sagen også drøftet, og borgmester Thomas Andresen (V) efterkom ønsket om en redegørelse, når det gælder den rent juridiske side af sagen.

 

Byrådsmedlemmer: Uanstændigt af Solhøj Dahle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce