Bov sender live fra skak-ligaen

Danmarks 14. stormester i skak, den nu 16-årige Mads Andersen, deltog sidste år ved skak-OL. Han stiller op for Skanderborg, der lige nu ligger som nr. 2 i Skakligaen. På søndag møder Skanderborg spillerne fra Bov Skakklub. Kampen vises live på Dansk Skak Unions hjemmeside. Foto: Thomas Schou-Moldt

Bov sender live fra skak-ligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bov Skakklub rykkede i denne sæson op i landets bedste liga og ligger efter tre runder foreløbig på en 6. plads. Hjemmekampen på søndag mod ligaens nr. 2 Skanderborg vises live på Dansk Skak Unions hjemmeside.

Bov: Når spillerne i Bov Skakklub rykker med brikkerne ved søndagens hjemmekamp i Skakligaen, har Dansk Skak Unions godt 5.000 medlemmer mulighed for at følge slagets gang - live på nettet.

- Dansk Skak Union har til kampen velvilligt stillet materiale til rådighed, så der kan sendes live, det vil sige når et træk udføres i Padborg, kan det straks ses for eksempel i København eller for den sags skyld et hvilket som helst andet sted på kloden. Skakbrædtet er udstyret med sensorer, som via computer sender et signal til et link på Unionens hjemmeside, hvor Unionens godt 5.000 medlemmer - og andre, naturligvis, kan følge direkte med i kampen, så at sige hjemme fra deres egne stuer, forklarer Svend Erik Kramer fra Bov Skakklub  

Bov Skakklub rykkede i denne sæson op i Skakligaen hvor landets ti bedste klubber er repræsenteret. Efter tre runder ligger Bov på en fin 6. plads, den bedste placering nogensinde i Skakligaen for holdet.

Søndagens hjemmekamp er mod ligaens nr. 2 fra Skanderborg, der kun er ét point efter topholdet fra Brønshøj, København.

Det skal nok blive en spændende match, mener Svend Erik Kramer.

- På Skanderborgs hold finder vi nemlig den regerende danske stormester Mads Andersen, længere nede U-14 junioreuropamesteren Jonas Bjerre, som jeg vil betegne som dansk skaks nok største talent. Så der bliver noget at se til for de lokale helte fra Bov.

 

Bov sender live fra skak-ligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce