Bilist med tårnhøj promille påkørte politivogn - to gange

En 41-årig mand har fået en behandlingsdom ved retten i Sønderborg efter en voldsom hændelse i Kruså. Arkivfoto: Claus Thorsted

Bilist med tårnhøj promille påkørte politivogn - to gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Påkørsler af flere politibiler, trusler mod stedfar og en promille på 2,43 giver en 41-årig mand en behandlingsdom.

Kruså: En 41-årig mand blev onsdag ved retten i Sønderborg idømt en behandlingsdom efter en voldsom hændelse, der udspillede sig ved en tankstation i Kruså i august sidste år. Manden, der på det tidspunkt boede i Vordingborg, var kørt ind på tankstationen, og på et tidspunkt dukkede der en patruljevogn op.

Herfra tog det fart.

Manden kørte bevidst ind i politivognen to gange. Der kom endnu en patruljevogn til stedet, og da en betjent steg ud af bilen, kørte den 41-årige imod ham.

- Betjenten springer til siden for ikke at blive påkørt, og efterfølgende bakker manden endnu en gang ind i en politibil, fortæller Rie Johansen, der er anklagerfuldmægtig ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Til sidst lykkedes det ordensmagten at anholde manden.

Betjenten springer til siden for ikke at blive påkørt.
Rie Johansen, anklagerfuldmægtig

Meget påvirket

Efterfølgende viste det sig, at den 41-årige mand havde en promille på 2,43, og dagen efter blev han fremsat ved et grundlovsforhør ved retten i Sønderborg. Her kom han med en udtalelse, som han nu også er blevet dømt for.

- I grundlovsforhøret udtaler han, at hvis han blev løsladt, havde han ikke andet valg end at slå sin stedfar ihjel, siger Rie Johansen.

Manden blev ikke løsladt, men derimod varetægtsfængslet, og ved retten i Sønderborg onsdag blev han idømt en ambulant psykiatrisk behandlingsdom.

- Han er blevet dømt for trusler mod sin stedfar, de forskellige påkørsler, hvor han satte betjentenes liv i fare, samt spirituskørsel, siger Rie Johansen.

Den 41-årige mand modtog dommen.

Bilist med tårnhøj promille påkørte politivogn - to gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce