Ansøgningsfrist udløbet: Der er bud efter plejecenter

Senest har en gruppe lokale borgere arbejdet med at omdanne det tidligere plejecenter Bolderslev Midtpunkt til et bofællesskab for plus 50-årige, men det gik i vasken, og nu forsøger Aabenraa Kommune, om bygningerne kan lejes ud. Arkivfoto: Claus Thorsted

Ansøgningsfrist udløbet: Der er bud efter plejecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aabenraa Kommune har modtaget bud på at leje det tidligere plejecenter i Bolderslev. Det bliver op til økonomiudvalget at tage stilling til, om der er et, der er godt nok.

Bolderslev: Intet er afgjort endnu. Men der vil snart atter kunne komme liv i det tidligere plejehjem Bolderslev, der ellers har stået tomt, siden asylcentret på stedet lukkede med udgangen af 2017.

Forleden var der sidste chance for at byde sig til som lejer af stedet, og Ellen Kankelborg fra kommunens grundsalgskontor oplyser, at man har modtaget bud. Om det er et eller flere, kan hun ikke fortælle, men nu går det videre arbejde i gang.

I første omgang behandler forvaltningen det eller de indkomne bud, og så bliver det op til politikerne i kommunens økonomiudvalg at tage stilling til, om man ønsker at leje ud til den pris, der er blevet tilbudt.

Der er 17 lejligheder
I annoncen for Gammel Søndergade 20A-S, som er adressen på Bolderslev Midtpunkt, det tidligere plejecenter, står blandt andet, at minumumslejen for de 1690 kvadratmeter vil være på 338.000 årligt, men at "det står lejer frit for at tilbyde kommunen en højere leje end den fastsatte".Der er 17 selvstændige lejligheder med eget køkken og bad i komplekset, og udlejningen kan ske i kortere eller længere tid. Der er dog et maksimum på tre år.

Senest i december

- Vi satser på, at vi kan have sagen klar, så økonomiudvalget kan behandle det på sit møde i slutningen af november. Og ellers bliver det på mødet 4. december, siger Ellen Kankelborg.

Borgmester Thomas Andresen (V) er formand for økonomiudvalget, og han har tidligere forklaret, at man har taget initiativ til at leje ud, fordi kommunen havde fået henvendelser fra firmaer, der var interesserede i at leje bygningerne og bruge de 17 værelser til videre-udlejning til håndværkere.

- Tanken er at bortforpagte bygningerne, men vi gør det med en bagkant. På den måde har vi stadig hånd i hanke med tingene, så vi har mulighed for at gøre noget, hvis der skulle dukke noget op i forhold til stedet, der kan hjælpe Bolderslev, forklarede borgmesteren dengang.

Vækstudvalget for land og by har allerede givet en dispensation fra lokalplanen, så det tidligere plejecenter kan bruges til andet end ældreboliger.

Ansøgningsfrist udløbet: Der er bud efter plejecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce