Andet år i træk: Sønderjysk virksomhed laver overskud på 14 millioner kroner

Hamag A/S i Rødekro laver løsninger til komplette elanlæg, men det er stadig brændstofdelen, der bidrager mest til virksomhedens overskud. Pressefoto: OK

Andet år i træk: Sønderjysk virksomhed laver overskud på 14 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Står det til regeringen, kører endnu flere af os snart rundt i elbiler. Men der er stadig penge i konventionelle servicestationer og tankanlæg. Hamags overskud holder forrige års niveau.

Rødekro: - Det er på grund af et par store ordrer, vi har fået og leveret. Det er ikke noget, vi også forventer i indeværende regnskabsår.

Sådan sagde Søren Lynge Nielsen, der er direktør og medejer i Hamag A/S i Rødekro, som laver udstyr og teknologi til servicestationer og tankanlæg, da han for et år siden skulle forklare et ekstraordinært stort overskud.

Situationen er imidlertid, at virksomheden netop har præsenteret et 2017-2018-overskud, der næsten er identisk med det året før: Knap 14 millioner kroner efter skat.

- Det er vi da kun glade for og stolte over, og det kommer ikke af sig selv. En stor del af forklaringen er, at vi har arbejdet med nye områder og brancher og fået flere og større kunder ind i forretningen, siger Søren Lynge Nielsen.

Det er vi da kun glade for og stolte over.
Søren Lynge Nielsen, direktør og medejer, Hamag A/S

Klar til el

Kerneforretningen for Hamag er stadig brændstofdelen, men det betyder ikke, at man ikke er parat, når danskerne formentlig i højere grad kommer til at udskifte benzin og diesel med el, som statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og regeringen har lagt op til.

- Vi er allerede både inde over cng (naturgas, red.), brint og el, og vi kigger på hele paletten. Vi laver i dag el-standere og komplette løsninger til el, så det er ikke en ny verden for os, understreger Søren Lynge Nielsen, som forventer, at der kommer løsninger med gas til tunge køretøjer.

De lidt uvisse fremtidsudsigter for benzin og diesel spiller også ind på forventningerne til resultatet for indeværende regnskabsår.

- Jeg håber, vi kan holde niveauet, men om det bliver lige så fint, kan vi godt tvivle på, fordi man, især når det gælder investeringer, ser meget på, hvad der kommer til at ske efter regeringens udmelding. Det fremmer ikke ligefrem investeringslysten, siger Søren Lynge Nielsen.

Andet år i træk: Sønderjysk virksomhed laver overskud på 14 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce