Afvist: Arvinger forbigået i kampen om Annies Kiosk

Det bliver ikke Annie Bøgilds arvinger, der overtager kiosken i Sønderhav. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Afvist: Arvinger forbigået i kampen om Annies Kiosk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er nu en kendsgerning, at det ikke bliver Annie Bøgilds arvinger, der fortsætter driften af Annies Kiosk i Sønderhav.

Sønderhav: Det ligger nu fast, at det ikke bliver arvingerne til afdøde Annie Bøgild, der overtager Annies Kiosk i Sønderhav. Da stadepladsen blev sendt i udbud for flere måneder siden, indløb der fem bud på pladsen, som Aabenraa Kommune ejer. Et af buddene kom fra arvingerne.

- Vi har ikke vundet udbuddet, og det er vi frygtelig kede af. Vi ville gerne have fortsat driften. Jeg har mistet min mor og far til kræften, og nu har jeg også mistet kiosken, siger Morten Bøgild, der er Annie Bøgilds søn.

På diverse sociale medier har masser af mennesker givet udtryk for, at de håbede på, at arvingerne kunne fortsætte driften, men sådan skulle det ikke være.

- Vi har været glade for den store opbakning. Det har været overvældende, siger Morten Bøgild, der ikke på nuværende tidspunkt ved, om navnet Annies Kiosk bliver bibeholdt, når den nye lejer overtager.

Jeg har mistet min mor og far til kræften, og nu har jeg også mistet kiosken.
Morten Bøgild, Annie Bøgilds søn
Annies Kiosk
Annies Kiosk i Sønderhav tiltrækker hvert år tusindvis af primært danskere og tyskere.Pølsevognen ligger med udsigt ud over Flensborg Fjord.

I sommerperioden mødes motorcykel-entusiaster fra Danmark og Tyskland en gang om ugen ved Annies Kiosk.

Kontrakt ikke på plads

Aabenraa Kommune har endnu ikke fået underskrevet den nye lejekontrakt med vinderen af udbuddet, og derfor ønsker direktøren for kultur, miljø & erhverv endnu ikke at frigive navnet.

- Dem, vi har en aftale med, er lige nu i dialog med arvingernes advokat omkring en overtagelsesdato. Så længe der ikke er en aftale mellem de to parter, kan vi ikke afsløre, hvem der overtager stadepladsen. Vi underskriver heller ikke en lejekontrakt, før den aftale er på plads, siger Stig Werner Isaksen.

Direktøren for kultur, miljø & erhverv slår dog fast, at man vil tage hensyn, når der skal findes en overtagelsesdato.

- Vi vil finde et tidspunkt, som alle kan være tilfredse med, siger Stig Werner Isaksen.

En anden forhindring, der har udsat underskrivelsen af en ny lejekontrakt, er en tilladelse fra Kystdirektoratet til at foretage en udvidelse af kiosken. Den er nu på plads.

- Vi har nu givet tilladelse til en genopførelse og udvidelse af kiosken, siger Hans Erik Cutoi-Toft, der er afdelingschef i Kystdirektoratet.

Stadepladsen, hvor Annies Kiosk ligger, blev sendt i udbud, da lejekontrakten med Aabenraa Kommune ikke længere var gældende efter Annie Bøgilds død.

Afvist: Arvinger forbigået i kampen om Annies Kiosk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce