Afgørelse: Golfklub-ejer overtager Annies Kiosk

Der er nu endelig faldet en afgørelse i spillet om Annies Kiosk. Arkivfoto: Lene Esthave

Afgørelse: Golfklub-ejer overtager Annies Kiosk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver ejeren af Benniksgaard Golf i Rinkenæs, der overtager Annies Kiosk i Sønderhav.

Sønderhav: Efter et langt forløb kan der nu sættes navn på den person, der overtager Annies Kiosk i Sønderhav. Vinderen af udbuddet blev ejeren af Benniksgaard Golf, Jens Enemark, der overtager kiosken og retten til at bruge navnet Annies Kiosk fra 1. juli. Der var fem, der havde budt på Annies Kiosk, og Jens Enemark var den, der bød højest.

- Jens Enemark vandt udbuddet, fordi han var den, der bød højest, samtidig med at de andre præmisser også bliver opfyldt. Det er blandt andet, at stedet bliver ført videre i samme ånd, siger Bent Sørensen, der er formand for teknik- og miljøudvalget i Aabenraa Kommune.

Den nye ejer har da heller ikke planer om de helt store ændringer.

- Det er min hensigt at videreføre Annies Kiosk på samme måde som hidtil med samme sortiment, samme personale og samme kvalitet, som kiosken har været kendt for gennem mange år, siger Jens Enemark.

- De eneste ændringer, der skal ske, er de ændringer, som myndighederne har stillet krav om, således at arbejdsforholdene for personalet bringes op på det niveau, som personalet fortjener og har krav på. Kystdirektoratet har da også givet tilladelse til en mindre udvidelse af kiosken, fortsætter han.

Det er en lettelse, at der nu er kommet en afgørelse.
Bente Hartmeyer, Annie Bøgilds søster
Annies Kiosk
Annies Kiosk i Sønderhav tiltrækker hvert år tusindvis af primært danskere og tyskere. Kiosken ligger med udsigt ud over Flensborg Fjord.I sommerperioden mødes motorcykel-entusiaster fra Danmark og Tyskland en gang om ugen ved Annies Kiosk.

 

 

Lettet personale

Den nye lejer har stiftet selskabet Sønderhav Kiosk ApS, og han har også fået lovning på, at al personale ønsker at blive i kiosken. Og personalet er glad for, at der langt om længe er faldet en afgørelse. Det gælder ikke mindst Annie Bøgilds søster, der selv arbejder i kiosken.

- Det er en lettelse, at der nu er kommet en afgørelse, og jeg er glad for, at hele personalet følger med, siger Bente Hartmeyer.

Aabenraa Kommune er også glad for, at der er faldet en aftale på plads.

- Det er glædeligt, at arvingerne til Annie Bøgild og den nye lejer er blevet enige om en pris for selve kioskbygningen, så Annies Kiosk kan fortsætte hen over sommeren, hvor rigtig mange turister og lokale borgere benytter kiosken, siger Bent Sørensen.

Stadepladsen ved Annies Kiosk blev sendt i udbud, efter at den tidligere lejer, Annie Bøgild, døde i oktober sidste år.

Afgørelse: Golfklub-ejer overtager Annies Kiosk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce