AaBK kæmpede sig til uafgjort i dramatisk afslutning

AaBK's trænerduo, Waldemar Stachowiak (t.v.) og Kim Poulsen, kunne glæde sig over det ene point i hjemmekampen mod Vejle. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

AaBK kæmpede sig til uafgjort i dramatisk afslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AaBK lignede længe en taber i hjemmekampen mod Vejle, men et mål af Rasmus Andersen i de sidste sekunder sikrede sønderjyderne det ene point.

Aabenraa: Tre point efter de første to kampe. En udmærket start for et hold, som netop er rykket op i serie 1. Alligevel skulle der skulle næsten 90 minutter til, før spillerne fra Aabenraa fik scoret i kampen mod Vejle Boldklub i forårets tredje runde.

Kampen startede meget lige med flere chancer i begge ender, men det var Vejle, som først viste skarpheden foran mål i begyndelsen af kampen, og den føring bevarede vejlenserne hele vejen til pausen.

Også efter pausen var det gæsterne, der var skarpest. Der skulle heller ikke gå mere end fem minutter af anden halvleg, før gæsterne bragte sig yderligere foran, efter at AaBK-spillerne var alt for passive i forbindelse med et hjørnespark.

Herefter åbnede kampen mere op, og Aabenraa gik længere frem på banen i jagten på en udligning.

Men det først til allersidst, at AaBK'erne fik noget ud af anstrengelserne.

Dagens helt

Lasse Wrang reducerede efter en længere dribletur med bare et minut inden dommerens tillægstid, og det udlignende mål kom kort efter dybt inde i overtiden efter et hjørnespark. Efter noget klumpspil blev Rasmus Andersen dagens AaBK-helt, da han sparkede bolden i mål til 2-2.

Kort efter udligningen blev kampen fløjtet af ved 2-2, og ifølge AaBK-træner Waldemar Stachowiak var det et fair resultat:

- Før kampen gik vi selvfølgelig efter de tre point, men i sidste ende var uafgjort helt o.k., sagde AaBK-træneren efter kampen.

I næste runde skal Aabenraa forsøge at finde tilbage på sejrsruten, når de gæster Egen UI lørdag kl. 13.

Fodbold, serie 1:

AaBK-Vejle 2-2 (0-1)

AaBK kæmpede sig til uafgjort i dramatisk afslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce