Åbner om få uger: Stor butikskæde har fundet nye græsgange

Franchisetager John Hinrichsen er i fuld gang med at omdanne den tidligere HiFi Klub i Aabenraa til en Expert-butik. Foto: Claus Thorsted

Åbner om få uger: Stor butikskæde har fundet nye græsgange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I løbet af ganske få uger åbner Expert en butik i Aabenraa, og det bliver en erfaren mand, der får ansvaret.

Aabenraa: Om ganske få uger vil der igen være liv i de lokaler på Søndergade i Aabenraa, der tidligere husede HiFi Klubben. Det er butikskæden Expert, der har valgt at slå sig ned i Aabenraa, og det bliver dermed kædens 26. butik i Danmark.

- Vi har valgt Aabenraa, fordi det er en spændende handelsby, siger Kaj Knudsen, der er Franchise Manager hos Power A/S, som Expert er en del af, og som er en international varehuskæde inden for forbrugerelektronik og hårde hvidevarer.

Personen, som skal styre den nye Expert-butik i Aabenraa, er en gammel kending. Navnet er John Hinrichsen, og han har de sidste 10 år været franchisetager for HiFi Klubben i Aabenraa, der lukkede ved årsskiftet. Nu glæder han sig til at komme i gang igen, og lige nu er han sammen med de to andre ansatte i fuld gang med at indrette lokalerne.

- Siden efteråret har jeg løbende været i dialog med Expert om at åbne en butik i Aabenraa. For mig er et kædesamarbejde altafgørende, hvis man vil have en chance som selvstændig i dagens Danmark. Jeg har haft flere muligheder, men efter grundig research er valget faldet på Expert-kæden, siger John Hinrichsen.

I starten bliver vi tre, og så må vi se, hvad det udvikler sig til.
John Hinrichsen, franchisetager for Expert i Aabenraa
Expert
Expert-kæden er ligesom Punkt1-kæden en del af Power A/S, der er en international varehuskæde inden for forbrugerelektronik og hårde hvidevarer.

Sortimentet hos Expert består af et udvalg af tv og lyd i alle afskygninger samt PC'er, tablets og smartphones.

Når Expert åbner i Aabenraa, har kæden 26 butikker i Danmark.
John Hinrichsen er franchisetager for den nye Expert-butik i Aabenraa, der får til huse i Søndergade. Foto: Claus Thorsted
John Hinrichsen er franchisetager for den nye Expert-butik i Aabenraa, der får til huse i Søndergade. Foto: Claus Thorsted
Foto: Claus Thorsted

En erfaren mand

Det er en erfaren mand, som Expert har fået som ny franchisetager. Den 51-årige John Hinrichsen har været i branchen siden 1984, og de sidste 10 år har han været glad for at være en del af HiFi Klubben.

- Jeg har nydt at betjene alle vores kunder, men nu glæder jeg mig til at kunne tilbyde mange flere varegrupper. Det har der manglet i Aabenraa, siger John Hinrichsen.

John Hinrichsen er da også en væsentlig del af forklaringen på, hvorfor Expert har valgt Aabenraa.

- John Hinrichsen har prøvet rigtig meget, og han har en god og stabil baggrund. Desuden er han respekteret af kunderne, og det lægger vi utrolig stor vægt på, siger Kaj Knudsen.

Åbner snart

Der er endnu ikke sat dato på, hvornår Expert åbner butikken i Aabenraa, men det bliver inden for et par uger.

- På åbningsdagen vil der være nogle gode tilbud, og jeg glæder mig helt vildt, siger John Hinrichsen.

Der bliver tre ansatte til at betjene kunderne i det omkring 170 kvadratmeter store butikslokale, men det kan ændre sig.

- I starten bliver vi tre, og så må vi se, hvad det udvikler sig til, siger John Hinrichsen.

De sidste par måneder er gået med at uddanne franchisetageren selv og de to andre ansatte i de nye sortimenter og IT-systemer.

- Vi har både været på besøg i andre Expert-forretninger og deltaget i workshops, så vi føler os rigtig godt klædt på til at åbne om ikke så længe, siger John Hinrichsen.

Åbner om få uger: Stor butikskæde har fundet nye græsgange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce