90'er festival er populær: De første 2000 billetter blev revet væk

De første 2500 billetter er solgt til "Vi elsker 90'erne" i Aabenraa. Billedet stammer fra musikfestivalens besøg i Holstebro. Arkivfoto: Johan Gadegaard

90'er festival er populær: De første 2000 billetter blev revet væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da billetsalget til "Vi elsker 90'erne" begyndte i onsdags, tog det 40 minutter at få solgt de første 2000 billetter. Nu er tallet oppe på 2500, og arrangørerne kan næsten ikke få armene ned over den opbakning.

Aabenraa: De sad spændte foran computeren onsdag eftermiddag, da billetsalget til den store 90'er festival i Aabenraa "Vi elsker 90'erne" begyndte.

Men der var ingen grund til nervøsitet hos arrangørerne fra Gazzværket, for køen var lang, og de første 2000 billetter blev revet væk på 40 minutter.

- Det er fuldstændig forrygende, helt vildt og mega dejligt at få sådan en start. Nu var de første billetter også rigtige billige, men dem var der ikke så mange af, men vi er jo stadig ikke oppe på normalprisen på 700 kroner. Jeg har ikke det endelige tal for billetsalget, men jeg vil tro, at de første 2500 billetter er væk, fortæller Hasse Eduard fra Gazzværket.

Lige nu er de lokale arrangører ved at blive klogere på, hvordan den store musikfestival skal løbe af stablen til sommer, og derfor kommer manden bag konceptet, Riffi Haddaoui, til Aabenraa i næste uge, så alle spørgsmål kan blive besvaret.

Gazzværket har nemlig blandt andet også planer om at tilbyde virksomheder deres eget telt ligesom til DHL-Stafetten.

- Det har arrangørerne i Rødovre stor succes med, så det kunne vi også godt tænke os. De business-billetter kommer i salg senere, forklarer Hasse Eduard.

Har reserveret Ringriderpladsen

Den forrygende start på billetsalget og planerne om virksomhedstelte og måske også madtelte, hvor lokale restauratører kan være med, har fået Gazzværket til at genoverveje den første ønskede placering på Aabenraa Havn.

- Der er nok ikke plads nok, og så er der også usikkerheden, om vi kan bruge havnen den dag. Den usikkerhed er for stor, og derfor har vi også reserveret Ringriderpladsen den 1. juni, da der er plads nok der. Men der er også ulemper ved græs, for der er dyrskue en uge inden, og hvis det nu regner der, så skal pladsen nå at være klar til vores festival. Men nu bliver det der, fortæller Hasse Eduard.

Han kan samtidig afsløre, at de 2500 billetter er solgt til en bred målgruppe mellem 18 og 60 år og til folk fra hele Sønderjylland.

90'er festival er populær: De første 2000 billetter blev revet væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce