Det grå guld kører butikken

Kaj Lange, Finn Rasmussen, Kurt Dommer Johansen og Poul Ovesen er Susanne Lasteins seniorstab på Holsted heliport.
Foto: Chresten Bergh

Det grå guld kører butikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helikopterfirmaet Bel Air i Holsted er kun få år gammelt, men har flere hundrede års erfaring. Netop i dag har den tekniske chef 50 års jubilæum.

Succes: Her er der ingen, der har barnets første sygedag eller skal hjem og hente børn, men måske skal de hente børnebørnene.
Det er der også flextid til.

Det grå guld hos helikopterfirmaet Bel Air i Holsted styrer fuldstædig selv deres arbejdstid. Det eneste, der forlanges af dem, er, at de løser deres opgaver.

Ingen kunne drømme om at springe over det laveste gærde. Tværtimod er de alle lykkelig for at være med i team, og ejeren Susanne Lastein er på sin side lige så lykkelig for sine stabile seniormedarbejdere, som, hun mener, har en stor del af æren for firmaets succes.

Den 70-årige Kaj Lange er alderspræsident og ansvarlig for, at Bel Airs fly lever op til alle krav til luftdygtighed. Netop i dag har han 50 års jubilæum som flytekniker, og så har han i øvrigt lige haft guldbryllup.

– Så længe det er sjovt, og det er dette her, har jeg ingen plan om at gå på pension, fastslår Lange.

Flyvechef Kurt Dommer Johansen er 68 år og har gennem mere end 40 år fløjet helikopter. Hos Bel Air er han dels ansvarlig for, at de unge piloter matcher alle myndighedernes krav, dels for at uddanne dem.

Den 65-årige Poul Ovesen er firmaets altmuligmand, og så er han i øvrigt Susanne Lasteins far.

– Jeg er her stort set dagligt, og det er også for hyggens skyld. Det er ikke kun for at have noget at lave, men det er da rart at have noget sjovt at lave, som også er et godt supplement til folkepensionen, siger Ovesen.

Finn Rasmussen er kun 64, og dermed »ældrebyrdens« benjamin hos Bel Air. Hans titel er kontrol- og kvalitetschef. Som ung blev han udlært flymekaniker, så blev han pilot, men da der ikke var noget job at få vendte han tilbage til mekanikerjobbet. De seneste 13 år har han været kvalitetschef i forskellige firmaer.

– Jeg er her på deltid, og det er et pragtfuldt job. Det giver min også tid til både camping og børnebørn.

Om et par uger holder firmaet forårsfest, og der skal nok blive kræset specielt om seniorerne, som der også bliver i det daglige. Susanne Lastein ved, de er guld værd.
Brug erfaringen
Ejer af Bel Air i Holsted Susanne Lastein mener, det er en stor styrke at have en stab af ansatte med en årelang erfaring.

Hun mener, det i høj grad er med til at skabe et selskabs succes, at medarbejderne til fulde ved, hvad de har med at gøre.

Det grå guld kører butikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce