Dartspiller tager til EM igen

Janni Larsen fra Sønderborg skal for fjerde gang repræsentere Danmark ved EM i dart. Hun har et stort konkurrencegen og har spillet dart i 17 år.

Dartspiller tager til EM igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DART: 49-årige Janni Larsens sikre hånd kaster ubesværet små pile mod dartskiven, og det er en hånd, der i slutningen af oktober drager mod Tyrkiet for at spille EM i dart.

– Der er ikke noget større end at få lov til at repræsentere sit land, siger Janni Larsen om den forestående turnering med et smil.

Det er ikke Janni Larsens første EM, faktisk er det hendes fjerde. Men i år er hendes forhåbninger ikke lige så store, som de plejer.

I år håber hun kun på at kunne placere sig i top ti, selv om hun til EM i 2008 vandt tredjepladsen. En placering hun både er stolt af, men også en smule ærgerlig over.

– Jeg blev pludselig bange for at vinde. Puha, tænkte jeg og så missede jeg at ramme double-ringen, fortæller Janni Larsen.

At blive bange for at vinde er ellers en ukendt følelse for Janni Larsen, der bliver drevet af sit konkurrencegen. Så hårdt, at hun er blevet et anerkendt navn indenfor dart.

Faktisk så kendt, at skulle man sammenligne Janni Larsen med en anden kendt, dansk sportsstjerne, ville Caroline Wozniacki være kvinden at gøre det med.

Hendes talent har også betydet, at hun i 2004 blev udtaget til landsholdet, som en af de to kvinder.

Janni Larsen har også både spillet EM, VM og Winmau World Masters, der er den mest prestigefyldte dart-turnering.

En turnering Janni Larsen på tirsdag skal deltage i for fjerde gang i England.

– At vinde Winmau ville være det ultimative. Og jeg tror også på, at jeg kan gøre det en dag, siger Janni Larsen, der har spillet dart i 17 år og været nummer 11 på verdensranglisten.
JANNI LARSEN
Janni Larsen fra Sønderborg har spillet dart siden 1995, og hun blev i 2004 en del af det danske landshold.
Hun skal deltage i sit fjerde EM i slutningen af oktober og i dartens største turnering på tirsdag i England.

Dartspiller tager til EM igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce