1100 billetter revet væk

Foto succes bierfest Der er lige fra første færd høj ølkrusføring, når der er bierfest i Haderslev Idrætscenter.
Foto: Ulrik Pedersen

1100 billetter revet væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKÅL: På blot 20 timer blev 1100 billetter til Bierfest 2012 i Haderslev Idrætscenter solgt. Dermed var der onsdag morgen i denne uge udsolgt til et arrangement, der først finder sted om godt et halvt år.

Bierfesten i Haderslev er siden debuten i 2009 blevet en uhyre populær begivenhed for mange privatpersoner og virksomheder, der allerede har gjort det til en tradition at tage til fest en lørdag i november fra klokken 13 til 20.

Der er fra begyndelsen af festen fuld fart på, og det skyldes ikke mindst partyorkestret Top Seven, der spiller i syv timer i træk.

Orkestret har fordansket bierfest-konceptet ved at spille tyske slagere de første to-tre timer. Derefter står den på danske og engelske sange af den slags, som de fleste kan synge med på.

Én af musikerne, Peter Vollstedt, har i flere årtier som trommeslager pisket stemningen op til ishcokeykampene i Vojens. Til bierfesterne er det hans speciale som konferencier at skabe stemning på en blanding af tysk og dansk, og han sørger for hurtigt at få folk op at stå på stole og borde.

Bag bierfesten i Haderslev står Haderslev Fodbold Klub og Haderslev Idrætscenter i samarbejde med SønderjyskE. Succesen i Haderslev har fået SønderjyskE til også at arrangere en bierfest i Sønderborg.
Den foregår den 3. november i den nye arena Broager Sparekasse Skansen, hvor SønderjyskEs ligahold herrehåndbold får hjemmebane.
Konceptet er det samme som i Haderslev, og SønderjyskE håber, at det også i Sønderborg vil udvikle sig til at blive en tilbagevendende og populær tradition.

1100 billetter revet væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce