Visumbøvl og 3000 kilometers rejse: Team Esbjerg møder Kuban Krasnodar i europæisk kvartfinale

Team Esbjerg skal på langfart til Rusland, men onsdag kan det klares med en bustur til Holstebro. Foto: André Thorup

Visumbøvl og 3000 kilometers rejse: Team Esbjerg møder Kuban Krasnodar i europæisk kvartfinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Esbjerg skal rive tre dage ud af kalenderen til en lang rejse, men træner Jesper Jensen er fin tilfreds med, at holdet ikke skal op mod en dansk modstander i EHF Cuppens kvartfinale.

ESBJERG: Team Esbjerg-træner Jesper Jensen er fint tilfreds med, at hans hold slap for dansk modstand i kvartfinalen i EHF Cup. Også selv om det betyder, at holdet på en rejse til Rusland ikke langt fra Langbortistan.

Vestjyderne skal møde Kuban Krasnodar.

- Sportsligt tror jeg, det er okay. Der er det lidt sjovere at prøve det, man gerne vil i Europa Cuppen, nemlig at møde nogle andre hold, end man er vant til og også få nogle rejser og rykke lidt tættere sammen som hold. I forhold til økonomi og rejsedage, der er det selvfølgelig træls. Der havde det været noget billigere og nemmere - også i forhold til ressourcer - at skulle køre en tur til Ikast, siger Jesper Jensen.

- Man tager tre dage ud af et i forvejen presset program, og vi skal også en tur til Aarhus for at have lavet visum. Der skal man fysisk være til stede, fordi det kører med fingeraftryk i dag. Men det er da heldigvis ikke i København længere, siger han.

- Det ligger lige rundt omkring en kamp mod for eksempel Odense. Der havde været nemmere det andet, men man vil jo også gerne spille Europa Cup for at spille Europa Cup, understreger Jesper Jensen.

optakt
Håndbold, dameligaen

Onsdag kl. 18.30: TTH Holstebro-Team Esbjerg

En balancegang

Team Esbjerg har gennem den første tid af 2019 balanceret mellem kampe i EHF Cuppen og den danske liga.

Hvad har I størst chance for at vinde - EHF Cuppen eller den danske liga?

- Det er meget ens, tror jeg. Der er Siofok fra Ungarn, som nok er favorit, men så er der Herning-Ikast, Nykøbing og Viborg, man skal være bedre end. Hvis man tager Odense og København op mod Siofok, er det nok nogenlunde samme niveau, mener træneren.

Onsdag aften sender han sit hold i kamp ude mod TTH Holstebro, og det kan umiddelbart ligne en kamp, hvor nogle af Team Esbjerg-spilleren kan få sig en puster.

- Det får vi at se. Vi spiller fuld skrald fra start af, og så må vi se, hvordan kampen udvikler sig. Jeg synes, vi har været dygtige til at fordele ressourcerne hen over den første halvanden måned i januar-februar, og det skal vi forsøge på. Men det har vi gjort, uanset om det har været Herning-Ikast eller Ringkøbing, vi spiller mod, siger træneren.

Visumbøvl og 3000 kilometers rejse: Team Esbjerg møder Kuban Krasnodar i europæisk kvartfinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce