Team Esbjerg startede træningen med få spillere

Team Esbjerg havde fredag første træningsdag. 11 spillere var klar til at være med. Jesper Jensen tror dog på, at holdet kan nå langt i denne sæson. Foto: Tobias Heegaard

Team Esbjerg startede træningen med få spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag havde Team Esbjerg første træning efter ferien. Kun 11 spillere var til stede, og mange af dem er fortsat på vej tilbage fra skader. Træner Jesper Jensen er dog fortrøstningsfuld for den kommende sæson, hvor truppen er meget anderledes i forhold til sidste. Træneren tror på, at holdet kan spille med om titlerne i alle turneringerne, det deltager i.

Opstart: Det skulle egentligt have været en dag med fysiske tests, da Team Esbjerg startede træningen forud for den kommende sæson. Men kun tre spillere er i en forfatning, hvor resultaterne af testene ville være retvisende. Derfor blev de hårde fysiske tests droppet.

Derfor måtte de 11 trænende håndboldkvinder i stedet igennem en omgang fysisk cirkeltræning, inden holdet tog en løbetur i Vognsbølparken.

- Der er mange, der er på vej tilbage efter mindre skader. De fleste er først klar til en fysisk test om 14 dage, derfor giver det ikke mening at lave dem nu. Vi bruger resultaterne til at fokusere træningen, men vi kan få de samme svar i den daglige træning, forklarer træner Jesper Jensen.

Til fredagens træning var der flere nye ansigter. Team Esbjerg har forstærket sig med syv nye spillere til den nye sæson. Derudover er der også sagt farvel til en række spillere, så der nu kun er Vilde Ingstad, Estavana Polman og Maria Mose Vestergaard, der har spillet i klubben i mere end 12 måneder.

- Jeg synes, at vi har fået en styrket trup med mange forskellige kompetencer. Hvis vi kan manøvrere i det og udnytte kompetencer, så står vi rigtig stærkt, siger Jesper Jensen.

Team Esbjergs nye spillere
Team Esbjerg har i løbet af sommeren budt velkommen til følgende spillere:
  • Line Jørgensen, højre back, kommet til fra CSM Bucuresti
  • Rikke Marie Granlund, målvogter, kommet til fra Oppsal IF
  • Annette Jensen, playmaker, kommet til fra TTH Holstebro
  • Kristine Breistøl, højre back, kommet til fra Larvik HK
  • Clara Monti Danielsson, stregspiller, kommet til fra Randers HK
  • Marit Røsberg Jacobsen, kantspiller, kommet til fra Byåsen IL
  • Emma Neilsen, kantspiller, kommet til fra Gudme HK

Spille med om titler

Den styrkede trup betyder, at Jesper Jensen tror på sit hold. Sidste sæson vandt Team Esbjerg pokalturneringen, mens holdet blev slået ud i semifinalen i ligaen. Pokalsejren betyder, at holdet i år skal spille med i EHF Cup. Og træneren mener, at holdet kan spille med om alle tre titler.

- Vi har ikke sat et mål endnu, men vi har et hold, der kan spille med om at vinde alle tre turneringer, vi stiller op i. Det er udgangspunktet, at vi skal spille med om titlerne, men der kan ske meget, slår træneren fast.

Og det er den nuværende trup, der skal spille med om titlerne. Jesper Jensen forventer ikke, at der sker yderligere ændringer i truppen.

Team Esbjerg åbner den nye sæson med en finale. Den 26. august skal holdet spille Super Cup mod København Håndbold, hvorefter ligaen starter tre dage senere med endnu en kamp mod København.

Team Esbjerg startede træningen med få spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce