Storspillende Liscevic: Vi havde så meget, vi skulle have brændt af


Storspillende Liscevic: Vi havde så meget, vi skulle have brændt af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lettelsen nærmest drev ned ad væggene udenfor omklædningsrummet, da Team Esbjergs spillere satte ord på storsejren over Paris 92.

REAKTIONER: Aggressivitet, fandenivoldskhed tilsat en stærk kollektiv indsats og individuelle præstationer på øverste hylde.

Nej, så kan det næsten ikke gå helt galt. Og det var det heller ikke i nærheden af at gøre for serbiske Kristina "Kiki" Liscevic og holdkammeraterne fra Team Esbjerg, da de spillede sig videre til EHF Cuppens gruppespil.

- Jeg vidste, at vi ville vinde. Og det gjorde jeg, fordi vi skulle. Længere er den ikke, sagde Liscevic.

Hun var selv en af de spillere, som virkelig gik forrest. Masser af energi, kloge beslutninger og mål.

- Vi er et hold, som virkelig har brug for de her kampe, og vi ville ikke ryge ud af turneringen allerede nu. Vi glæder os til det videre forløb. Jeg følte bare, at vi havde så meget, vi skulle have brændt af.

- Nu skal mange afsted til EM, og det her er en virkelig god måde at slutte af på. Et nyt nederlag havde ikke været til at bære, men vi var vilde på den gode måde - og derfor vandt vi kampen, mente Kristina Liscevic.

Vi var vilde på den gode måde - og derfor vandt vi kampen.
Kristina Liscevic

En masse selvtillid

Også norske Sanna Solberg havde en stor aktie i sejren. Hun knoklede som fremskudt spiller i forsvaret, og også i den modsatte ende af banen fik hun i den grad sat sit aftryk med syv scoringer. Et af målene på et vip i undertal.

- Vi fortjente det, og selvfølgelig giver sådan et mål en masse selvtillid. Men alle på holdet gør det godt. Vi står sammen, og sejrens betydning kan ikke overvurderes. Vi var rigtig trætte af os selv efter nederlaget mod København for få dage siden, så det her var den rigtige måde at komme igen på, sagde hun.

Sanna Solberg mener, at det er meget vigtigt for en klub som Team Esbjerg at være med i Europa.

- Det er lærerige kampe mod ukendte modstandere.

Team Esbjerg kender endnu ikke modstandere i EHF Cuppens gruppespil, men der skal spilles i en pulje med fire hold, hvor en af modstanderne bliver et hold, der ikke er kommet videre i Champions League. I januar og februar skal der spilles tre hjemmekampe og tre udekampe.

- Vi glæder os, og vi ser frem til at se, hvem vi får. Der er stort set udelukkende meget stærke hold, men den udfordring er vi 100 procent klar på, lyder meldingen fra cheftræner Jesper Jensen.

Der er lodtrækning på tirsdag.

Storspillende Liscevic: Vi havde så meget, vi skulle have brændt af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce