Stor lettelse: Endelig grønt lys til Line Jørgensen

Line Jørgensen er nu spilleberettiget. Det er god timing for Team Esbjerg, der spiller pokalkamp onsdag og indleder ligaen om en uge med en udekamp mod mestrene fra København Håndbold. Foto: Mads Dalegaard/Scanpix Ritzau

Stor lettelse: Endelig grønt lys til Line Jørgensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Esbjerg har efter måneders tovtrækkeri med rumænske CSM Bucuresti endelig modtaget den erfarne bagspillers spillercertifikat.

Det har fyldt meget. Det har fyldt rigtig meget.

Og derfor var der også masser af glæde i stemmen hos Line Jørgensen, da føljetonen om hendes spillercertifikat var endt lykkeligt.

CSM Bucuresti har omsider sendt landsholdsbackens spillercertifikat til Team Esbjerg, og dermed er hun altså langt om længe spilleberettiget.

- Jeg er meget lettet. Det kan jeg virkelig mærke, så jeg tror egentlig, at den her sag har fyldt mere, end jeg måske lige har gået rundt og troet.

- Jeg har da været derude, hvor jeg har haft tanker om, at jeg måske skulle tilbage til Rumænien og spille, fortæller Line Jørgensen.

Tvisten handler meget kort fortalt om, at Line Jørgensen i det tidligere forår gjorde brug af en klausul i hendes kontrakt. Hun ville hjem til Danmark et år før tid, men det mente Bucuresti ikke var i orden, da de mente, at begge parter skulle være enige om at afbryde samarbejdet.

Det er der så blevet bokset frem og tilbage om lige siden.

- Heldigvis har Håndboldspillerforeningen og også Team Esbjerg været meget aktive, og det er jeg utrolig glad for. Det viser bare, at jeg er kommet til en klub med masser af format, mener Line Jørgensen, der dermed lige akkurat er nået at blive spilleberettiget til onsdagens pokalkamp mod Hadsten fra 1. division.

- Jeg har da tænkt, at det ville trække ud i evigheder, og at jeg måske ville misse nogle ligakampe for Team Esbjerg. Det gjorde det heldigvis ikke.

Vi havde aftalt, at flasken med champagnen skulle åbnes, når Team Esbjerg fik mit spillercertifikat.
Line Jørgensen
Optakt
Håndbold, pokalturneringen 1/8-finaleOnsdag 19.45: Hadsten (1. div) - Team Esbjerg

Truppen

Marit Røsberg Jacobsen har lidt problemer med ryggen og sidder udenfor.

JV tipper: 18-32

Line Jørgensen og hendes kæreste fejrede den gode nyhed med et enkelt glas champagne.

- Den købte vi på vores sommerferie, og vi havde aftalt, at flasken med champagnen skulle åbnes, når Team Esbjerg fik mit spillercertifikat.

Også cheftræner Jesper Jensen er glad for nyheden.

- Jeg har da også tænkt det værste. Det må jeg indrømme. Line har gjort alt til perfektion hos os indtil videre, men selvfølgelig har sagen da fyldt en del.

- Nu er det løst, og det er bare fantastisk.

Sagen har også fyldt meget for bestyrelsesformand Bjarne Pedersen.

- Vi vil gerne have Line til at spille for Team Esbjerg, og hun stod i en svær situation, hvor hun risikerede ikke at kunne spille i flere måneder, mens sagen kørte. Derfor har vi valgt at gå ind i den her sag, siger han til TV2 Sport.

28-årige Line Jørgensen spillede tre sæsoner i CSM Bucuresti, hvor hun blandt andet var med til at vinde Champions League. Hun står noteret for 149 A-landskampe.

Stor lettelse: Endelig grønt lys til Line Jørgensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce