Norsk stregprofil: På søndag begynder alt det sjove

Det blev som ventet en nem opgave for Team Esbjerg, da holdet spillede sig i kvartfinalen i pokalturneringen med en sejr på 21 mål over Hadsten fra 1. division. Arkivfoto: John Randeris

Norsk stregprofil: På søndag begynder alt det sjove

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdagens pokalopgør i Hadsten blev en kamp, hvor Vilde Mortensen Ingstad og Team Esbjerg storsejrede med 37-16 og i ro og mag kunne få øvet sig lidt, inden de søndag spiller Super Cup mod mestrene fra København.

POKALHÅNDBOLD: - Hold da op de ser godt nok gode ud.

Sådan sagde vi dengang jeg var knægt, når vi løb og varmede op til en håndboldkamp, når vi kunne se, at vores modstander havde ens træningsdragter på.

Så var det, at man for alvor løb rundt og rystede en smule i bukserne.

Og netop de benovede blikke sendte 1. divisionsspillerne fra Hadsten ned mod Team Esbjerg, da de to hold onsdag aften løb og varmede op til deres indbyrdes møde i 1/8-finalen i pokalturneringen.

Hadsten havde lavet en fest ud af kampen. Det var en fornøjelse, og landsholdsspillere som Sandra Toft og Line Jørgensen fik stort bifald, da de blev præsenteret efter alle kunstens regler.

Men nu er pokalturneringen jo som bekendt den korteste vej ud i Europa, og derfor var der ingen gaver fra Team Esbjerg, hvor cheftræner Jesper Jensen sendte sine bedste spillere på banen fra start.

Marit Røsberg Jacobsen sad over med mindre rygproblemer, men hun sagde selv, at hun er 100 procent klar til Super Cuppen i weekenden, men ellers var det fuld power fra det allerførste minut, og det var tydeligt, at den kamp bare skulle dræbes i en slem fart.

Og det blev den. Team Esbjerg førte 7-0, inden Hadsten, der i sidste sæson blev femmer i den næstbedste række, havde held til at få scoret på Sandra Toft, der stod første halvleg med en redningsprocent på 61, inden hun fik fri og overlod målet til Rikke Granlund.

- Vi havde nu ikke talt om, at vi skulle være vilde og voldsomme fra start, men den slags forventer man jo bare. Og vi er et hold, som godt kan lide at køre på for fuld kraft.

Kampen i tal
Hadsten - Team Esbjerg 16-37 (7-20).

Stillinger undervejs

0-6, 4-14, 6-16, 10-26, 12-29, 14-31.

Topscorere, Hadsten: Ditte Aaen 3, Josefine Poulsen 3.

Mål, Team Esbjerg: Estavana Polman 6 (1), Line Jørgensen 5, Vilde Mortensen Ingstad 5, Kristina Liscevic 4, Annette Jensen 4 (1), Sanna Solberg 4, Clara Monti Danielsson 4, Emma Nielsen 3, Kristine Breistøl 1.

Udvisninger

Hadsten 1, Team Esbjerg 2

Tilskuere: 400

Næste kamp

På søndag kl. 18.15 spiller Team Esbjerg i Skanderborg mod København i Super Cuppen, hvor sidste sæsons pokalmestre og danske mestre mødes.

Alt det sjove

Det var som ventet meget ensidigt hele vejen igennem. Allerede efter 17 minutters spil førte Team Esbjerg med ti mål, 13-3.

- Jeg synes nu, at vi holder dampen fint oppe. Det var bestemt okay, og endnu en kamp betyder jo bare, at vi bliver endnu bedre spillet sammen.

På søndag begynder alt det sjove. Nu begynder Team Esbjerg at spille om noget.

- Vi havde selvfølgelig forventet at komme sikkert videre i pokalen, hvor vi har gode minder fra sidste sæson. Det var der ingen problemer med, men søndag er det Super Cup mod København, og den kamp vil vi rigtig gerne vinde, understregede Vilde Mortensen Ingstad, der delte spilletiden på stregen med Clara Monti Danielsson.

Sejren i Hadsten, hvor halspeakeren sluttede aftenen af med at udnævne Team Esbjerg til guldfavorit, betyder, at Ingstad & Co. er i kvartfinalen i pokalturneringen. Det trækkes lod til næste runde i starten af næste uge.

Norsk stregprofil: På søndag begynder alt det sjove

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce