Når man leverer sådan en præstation, skal man være drønskuffet

Nedtur i København for en flok slukørede Team Esbjerg-spillere, der må konstatere, at man ikke lige spiller syv nye ind på holdet med et snuptag. Foto: Lars Møller/Scanpix

Når man leverer sådan en præstation, skal man være drønskuffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det kommer til at tage tid inden Team Esbjerg for alvor er oppe i gear. Det må være konklusionen efter onsdagens klare nederlag i København.

Det gik måske nok gået en smule for godt for Team Esbjerg i hele opstartsfasen.

Nu er der så kommet modgang med to klare nederlag til København Håndbold på fire dage - og den slags er jo som bekendt aldrig rart.

- Man kan jo se, at spillerne bliver frustrerede, når tingene ikke rigtig spiller. Og det gør det ikke lige nu, erkender Team Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen.

- Selvom perioden kun har varet i fire dage, er det hårdt nok.

Han var temmelig utilfreds med sit eget holds præstation, og træneren havde helt klart ikke forventet, at hans hold skulle til København og have en øretæve på 30-23.

- Vi bliver usikre, så vi behøver tydeligvis noget mere tid sammen for at få alt til at fungere. Jeg synes ellers, at vi forsøger mange forskellige ting i løbet af kampen. Det går okay i nogle minutter, men så laver vi fejl igen, og så er vi jo lige vidt, konstaterede han.

København straffede Team Esbjerg effektivt, når boldene blev smidt væk. Hjemmeholdet lavede vel rundt regnet halvdelen af deres mål på kontra.

- De er skarpe på deres ting. Det må vi bare anerkende, så der er noget at tage hjem og arbejde på.

Team Esbjerg fik stort set ingen nemme mål. Kontrafasen var nærmest ikke eksisterende, hvilket også hænger sammen med, at holdets fløjspillere absolut intet fik ud af det.

Men cheftræner Jensen og hans kvinder skal hurtigt have fundet melodien, hvis der ikke skal sættes alt for mange point til. Lørdag kommer Herning-Ikast på besøg og i næste uge går turen til Viborg.

Skal de to kampe vindes, skal der findes nogle helt andre takter frem.

I København-lejren var humøret til gengæld højt. Den tidligere Team Esbjerg-keeper Emily Stang Sando var overrasket over, at sejren blev så stor.

- Jeg troede, at det var blevet helt tæt, men vi spiller igen en god kamp og er i fin form. Men jeg er sikker på, at Team Esbjerg nok skal finde rytmen. De har mange nye spillere på deres hold, så den slags tager bare noget tid. Det oplevede jeg selv sidste år i Odense, hvor vi også tabte en del kampe i starten, så det tror jeg ikke, at man skal være så bekymret for, sagde Emily Stang Sando.

Undervejs i kampen reddede hun et straffekast fra Estavana Polman. De to har været rigtig gode veninder i en årrække.

- Nu scorede hun på mig i Super Cuppen i søndags, så denne gang var det min tur. Det var dejligt at snuppe den bold. Nu står der 1-1.

Når man leverer sådan en præstation, skal man være drønskuffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce