Jesper Jensen advarer mod Viborgs kontra: Team Esbjerg skal afslutte angrebene ordentligt

Team Esbjerg-træner Jesper Jensen glæder sig over, at han fik givet spilletid til lidt andre spillere end normalt i weekendens storsejr i EHF-cuppen. Derudover har han ikke meget andet at tage med fra den kamp. Arkivfoto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Jesper Jensen advarer mod Viborgs kontra: Team Esbjerg skal afslutte angrebene ordentligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg gæster onsdag Esbjerg med et håb om at rykke et skridt nærmere Team Esbjerg og ligatoppen. Skal det ikke ske, er vestjyderne nødt til at få Viborgs kontraløb under kontrol, mener cheftræner Jesper Jensen.

Optakt: Team Esbjerg tager onsdag aften imod Viborg hjemme i Dokken.

Og selvom vestjyderne allerede har trukket sig sejrrige ud af sæsonens to første opgør med de grønblusede, så forudser cheftræner Jesper Jensen en meget tæt kamp onsdag.

- Jeg forventer, det bliver en svær kamp. Viborg har været rigtig godt kørende, siden vi i september slog dem ud af pokalen i kvartfinalen. Siden da har de kun tabt en ud af 15 kampe, så det er et super velspillende hold, der kommer herned med selvtillid, så det bliver svært, siger han og tilføjer:

- Vi skal spille godt, og så har vi også muligheden for at vinde. Det er vi helt bevidste om. Selvom Viborg er stærke, føler vi, at vi også kan vinde i Blue Water Dokken. Det ville være supervigtigt i forhold til, at vi har mulighed for at sætte Viborg af. Viborg er lige nu seks point efter os i ligaen, fordi de startede med at tabe de første fem kampe. Kan vi sætte dem af, så vil vi også ende foran dem, når det hele skal gøres op.

Begge hold møder op med sejre i ryggen. Viborg kommer med en tremålssejr over norske Larvik i sportstasken, mens hjemmeholdet har storsejren over rumænske SC Magura Cisnadie at se tilbage på.

- Kampen i weekenden har givet os mulighed for, at der er nogen, der har fået lidt selvtillid og nogen har kunnet spare lidt kræfter. Vi er i hvert fald ikke trætte, men vi er til gengæld heller ikke prøvet af på det niveau, vi skal spille på mod Viborg, siger Jesper Jensen om sejren på 41-18.

Optakt
Håndbold, kvindeligaenOnsdag kl. 18.30: Team Esbjerg - Viborg HK

Truppen: Ingen ændringer i forhold til seneste kamp

JV Tipper: 26-25

Skal afslutte ordentligt

Vigtigheden af kampen er ikke til at tage fejl af, og skal Team Esbjerg lykkes med at holde Viborg på sikker afstand, skal angrebsspillet afvikles med stor tålmodighed og afsluttes klogt. Ellers kommer den grønne kontraraket til at dominere.

- Vores vigtigste opgave bliver at få stoppet deres kontra. De er superdygtige i kontra og kommer virkelig løbende hurtigt. Vi vil som regel gerne skifte en spiller ud fra angreb til forsvar, så der bliver en udfordring i at få fødderne med hjem, for der kommer de buldrende. Det er det, som de er allerdygtigst til, mener Jesper Jensen.

Hvordan har I tænkt jer at løse deres kontra?

- Det med at løbe hurtigt hjem er selvfølgelig den nemmeste ting at ordne, men så er der også det med at få afsluttet angrebene på en ordentlig måde. Ender det med et skud, der går over mål og ned bag et net, så er det ikke så farligt, og man kan nå at løbe hjem, men ender det med et tilfældigt indspil eller at tage en chance, så kan det godt ende med noget rod, for så er de allerede på vej fremad, før vi nærmest er på vej tilbage.

Team Esbjerg ligger inden mødet med Viborg på en fjerdeplads i ligaen med 22 point, mens gæsterne residerer på syvendepladsen med 16 point stående på kontoen.

Jesper Jensen advarer mod Viborgs kontra: Team Esbjerg skal afslutte angrebene ordentligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce