Efter to nederlag: Cheftræner spændt på Viborgs tilstand

Team Esbjergs cheftræner Jesper Jensen håber, at holdet tirsdag kan bygge ovenpå sejren over Herning-Ikast. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Efter to nederlag: Cheftræner spændt på Viborgs tilstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag skal Team Esbjerg forsøge at fortsætte de gode takter fra weekendens sejr, når holdet drager nordpå for at møde ligarivalerne fra Viborg.

Optakt: Team Esbjerg hentede i weekendens holdets første to point i ligaen, da Herning-Ikast Håndbold blev besejret med 25-23.

Tirsdag venter sidste års bronzevindere fra Viborg HK. Der på ingen måder kan juble over at have fået en drømmestart på sæsonen. Danmarks mest vindende håndboldklub på kvindesiden tabte i sidste uge hjemme med ti mål til Nykøbing Falster, og senest måtte viborgenserne i weekenden slukørede tage hjem fra Aarhus med et tomålsnederlag i bagagen.

Hvordan den mindre gode start har sat sig på holdet, vides af gode grunde ikke endnu, men det kan gå to veje. Enten er det et såret hold, der møder op til kampstart, eller også er det et topmotiveret hold, der for alt i verden vil kæmpe for at hive sæsonens første point hjem.

- Vi ved godt, det er svært deroppe (i Viborg red.). Man ved aldrig, om det er godt eller skidt at møde dem på det her tidspunkt, hvor de har haft to dårlige kampe i benene. Vi ved, det er et klassemandskab, og at de på et eller andet tidspunkt nok skal steppe op, så det bliver spændende at se, hvilket udtryk de kommer med i morgen.

- For begge holds vedkommende gælder det, at det ikke har gledet i olie her i starten, men jeg synes, vi rejste os mod Herning-Ikast og spillede en fornuftig kamp, siger Jesper Jensen, cheftræner for Team Esbjerg.

Optakt
Håndbold, ligaen kvinderTirsdag 19.30:Viborg HK - Team EsbjergTruppen Elma Halilcevic er med i truppen, mens Rut Jónsdottir først ventes klar om nogle uger. JV tipper: 23-27

Ingen hævntørst

At det sidste sæson var netop Viborg, der stillede sig mellem Team Esbjerg og bronzemedaljerne, kommer ifølge Jesper Jensen ikke til at spille nogen rolle, når de to hold tørner sammen for første gang siden bronzekampene.

- Vores hold er stort set ikke til at kende, så jeg tror ikke, det på den måde ligger inde i nogen af spillerne, siger Jesper Jensen.

Det er faktisk meget få tanker, han og holdet har skænket de grønne rivaler. Her har fokus ligget på eget spil.

- Vi tror og håber på, at vi kan komme op og vinde i Viborg, men vi ved også godt, at det kan være meget svært. Vi har haft meget fokus på os selv, hvad vi gerne vil og hvilke ting, vi gerne vil have rettet til i forhold til sidste kamp. En kamp, som vi egentlig var ret tilfredse med, men hvor der stadig var plads til forbedringer, siger Jesper Jensen.

Efter to nederlag: Cheftræner spændt på Viborgs tilstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce