- Det handler om, at vi hele tiden gør hinanden gode

I kampens hede tænker Kristina Liscevic måske nogle gange lidt for meget på holdkammeraterne. Foto: John Randeris /Ritzau Scanpix

- Det handler om, at vi hele tiden gør hinanden gode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor glæde i Team Esbjerg-lejren efter den første sejr i den nye sæson.

Da Team Esbjerg fredag lagde sidste hånd på forberedelserne til lørdagens hjemmekamp mod Herning-Ikast, stod spillerne i lang tid og talte om, hvordan de skulle komme videre efter to nederlag på tre dage mod København.

- Vi aftalte, at vi skulle ud at kæmpe noget mere. Vi skulle stå sammen, og vi skulle forsøge at gøre hinanden gode - og det synes jeg lykkedes ganske fint.

Ordene kom fra hjemmebanedebutant Kristine Breistøl efter sejren på 25-23. Hun spillede selv en fornuftig kamp. Angrebsmæssigt var det godt nok ikke det store sus, men i forsvaret gjorde hun det fint.

Cheftræner Jesper Jensen brugte hende flere gange fremme i en offensiv 5:1-formation, og Breistøl har altså noget af et vingefang.

- Jeg har ikke prøvet det særlig meget, men det var vel okay. Og så giver det jo mulighed for, at Sanna (Solberg, red.) også lige kan få en pause ind i mellem, sagde Kristine Breistøl, der er hentet i norske Larvik.

Hun skal nok blive en gevinst, når hun bliver spillet ordentlig ind på holdet. Breistøl har i hvert fald noget af en hammer.

- Ting tager tid, og det gør det også for vores hold. Men det var vigtigt med den her sejr.

Skyd noget mere

Og succesoplevelsen betød også meget for Kristina Liscevic, der er et omdrejningspunkt på Team Esbjerg-holdet. Hun er farlig i kontrafasen, og ind i mellem skal hun simpelt hen søge sin egen chance og skyde noget mere.

- Ja, det skal jeg måske, men vi er et hold. Jeg har også spillet kampe og scoret ni eller ti mål, og så har vi alligevel tabt. Vi skal havde det fordelt, og det får vi i kampen mod Herning-Ikast. Så jeg er meget glad og tilfreds.

Tirsdag venter den næste opgave, når turen får til Viborg. Og det bliver mod et såret hjemmehold, der har tabt sine to første kampe.

- Det gør det på ingen måde nemmere for os, men vi skal holde fast i de gode ting. Vi har mange rigtig dygtige spillere, så vi bør kunne holde trykket i 60 minutter. Gør vi det, og gør vi hinanden gode, har vi en god chance mod alle, mener Kristina Liscevic.

- Det handler om, at vi hele tiden gør hinanden gode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce