Straube forlader SønderjyskE

Chris Straube forlader SønderjyskE efter fem sæsoner. Der skal genopbygges, og det skal andre og nye kræfter stå for. Foto: Jacob Schultz

Straube forlader SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chris Straube forlader SønderjyskE. Han leverede et flot stykke arbejde, men i sidste ende var det ikke nok, da holdet røg ud i kvartfinalen til Esbjerg Energy. Nu skal der bygges op, og det skal der nye kræfter til.

AFSKED: SønderjyskE Ishockey skal nu på jagt efter en ny træner. SønderjyskE har udsendt en pressemeddelelse, hvori klubben skriver, at den har taget afsked med Chris Straube.

- Vi ønsker en ny start og frisk blod på trænerbænken. Det er alene baggrunden for, at vi derfor ikke har ønsket at forlænge kontrakten med Chris Straube. Han har gjort en jætteindsats i alle årene for os og særligt her i foråret, hvor der har været ekstra pres på trænerbænken har hans tilgang været flot, dedikeret og professionel, siger sportschef Kim Lykkeskov i pressemeddelelsen.

Kim Lykkeskov har ikke meget at tilføje pressemeddelelsen, da JydskeVestkysten snakker med ham.

- Vi er glade for det, han har hjulpet med. Men nu er tiden til at bygge op igen. Og det er sundt at gøre med nye øjne, siger Kim Lykkeskov.

Nye øjne eller måske gamle øjne som dem, der sidder på den tidligere SønderjyskE-træner Mario Simioni?

- Lige nu er der ingen træner, så alle muligheder er åbne, siger Kim Lykkeskov.

Farvel efter fem sæsoner

Chris Straube siger nu farvel efter fem sæsoner i klubben. Han har siddet som assistent, stået for ungdomsholdet og til sidst som træner. En plads han overtog efter Dan Ceman. Straube fik rettet op på en slunken sæson. Han førte med sikker hånd holdet igennem play in-kampene mod Gentofte. Men SønderjyskE røg ud i kvartfinalen til Esbjerg Energy. For anden sæson i træk. Den går ikke i en klub som SønderjyskE.

Den tidligere mesterklub har ikke vundet noget i de seneste tre sæsoner, så selvom Straube gjorde et godt stykke arbejde, skal der noget nyt til. Som Lykkeskov siger, skal der bygges op. SønderjyskE skal være gode igen. Og den proces skal andre øjne overse.

- Sådan er professionel sport. Det har ikke været en god sæson. De sidste tre sæsoner har været dårlige. En klub som SønderjyskE forventer altid at være bedst. Det er en stor forandring. Nogle gange er det det rigtige, andre gange er det ikke, men det er en beslutning af Kim Lykkeskov, siger Chris Straube.

Han er dog glad for at have fået chancen i en klub som SønderjyskE.

- Det var en stor oplevelse at starte med så fantastisk organisation og faciliteter. Og det er fantastisk, hvordan man bliver behandlet i klubben, siger Chris Straube.

Straube forlader SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce