SønderjyskE starter travl uge med sejr

SønderjyskE Ishockey mødte tirsdag Herlev Eagles på udebane. Arkivfoto: Jacob Schultz

SønderjyskE starter travl uge med sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var en tæt kamp, da SønderjyskE tirsdag aften mødte Herlev Eagles på udebane. Kampen måtte afgøres i overtid, hvor SønderjyskE efter en timeout fik sikret pointmajoriteten.

Udekamp: SønderjyskE kunne starte den trekampsuge, som holdet er i gang med, med en sejr i overtiden over Herlev Eagles tirsdag aften.

Efter en lige 1. periode, hvor begge hold fik mulighed for at prøve sig i powerplay ad to omgange, måtte de gå til pause med en stilling på 0-0.

2. periode startede med en omgang powerplay til SønderjyskE dog uden at kaste et mål af sig, men efter godt en halv times spil fandt hjemmeholdet vej til mål.

Et oplæg fra Brett Thompson til Jesper Thörnberg fandt vej til netmaskerne, og SønderjyskE kunne gå ind til 3. periode med ryggen mod muren.

Herlev er nærmeste konkurrent til SønderjyskE i jagten på den fjerde Final4-plads, som ligaens top fire kvalificerer sig til efter 18 spillerunder.

Det lykkedes SønderjyskE at komme tilbage i kampen med et hurtigt mål af Jordan Pietrus i 3. periode og dermed få tvunget kampen ud i en 4. periode.

Her kunne Phillip Marinaccio efter en sjælden timeout taget af SønderjyskE skyde pucken i mål til to point og en lidt sjovere bustur hjem.

SønderjyskE skal atter i aktion torsdag, hvor turen går til Frederikshavn. SønderjyskE indtager fortsat ligaens fjerdeplads med seks point ned til Herlev på femtepladsen.

Kampen i tal
Herlev Eagles-SønderjyskE 1-2 (0-0, 1-0, 0-1, 0-1)Målscorere: 1-0 Jesper Thörnberg (28.31), 1-1 Jordan Pietrus (43.52), 1-2 Phillip Marinaccio 62.52)

Udvisninger: Herlev Eagles 4x2 minutter, SønderjyskE 7x2 minutter

SønderjyskE starter travl uge med sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce