SønderjyskE henter sin fjerde udlænding

SønderjyskE?s sportschef, Kim Lykkeskov, har hentet sin seneste forstærkning i Norge. Arkivfoto: Ulrik Pedersen

SønderjyskE henter sin fjerde udlænding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE Ishockey skriver etårig kontrakt med canadiske Phillip Marinaccio, der kommer til Vojens efter et ophold i Norge.

TILGANG: SønderjyskE Ishockey er godt i gang med at sætte det hold, der skal rejse sønderjyderne efter nogle skuffende sæsoner, og mandag præsenterer SønderjyskE klubbens fjerde udlænding til den kommende sæson.

Det drejer sig om den 25-årige canadiske forward Phillip Marinaccio, der kommer til Vojens efter et år i norske Storhamar, hvor det dog kun blev til 11 kampe på grund af en skade undervejs.

- Phillip Marinaccio er en spændende spiller på flere måder. Han kan spille både wing og center, han læser spillet godt, og samtidigt har han også god fart i skøjterne. I Norge har han fået meget stor ros for sit talent og tilgang til ishockeyen, og vi kan se frem til at opleve en spiller, som kommer med en god samlet pakke. Han glæder sig til at spille for os, og jeg er overbevist om, at glæden bliver gensidig, siger sportschef Kim Lykkeskov i en pressemeddelelse.

SønderjyskE's testkampe
15/8 hjemme mod Esbjerg17/8 ude mod Herning

21/8 ude mod Esbjerg

27/8 hjemme mod Lillehammer

31/8 hjemme mod Herning

7/9 ude mod Odense

14/9 sæsonstart i ligaen

Under otte udlændinge

SønderjyskE har i forvejen udlændingene Kyle Wharton, T. J. Moore og Matt Prapavessis på plads til den kommende sæson, men sportschefen forventer ikke, at udlændingeloftet på otte udenlandske spillere bliver fyldt op i den kommende sæson.

- Udgangspunktet er ikke, at vi skal have otte imports, når vi slutter sæsonen. Får vi otte, så får vi otte, men det er ikke udgangspunktet, fordi vi har fået en dansk målmand (Patrick Galbraith, red.) i nettet, at vi så automatisk får et gratis kort. Vi har stadig noget økonomi og et budget, vi skal overholde, siger Lykkeskov i et videointerview på klubbens hjemmeside.

SønderjyskE henter sin fjerde udlænding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce