SønderjyskE fik frustrationerne til at koge over for mestrene

SønderjyskE Ishockey mødte Aalborg Pirates i Frøs Arena i Vojens til sæsonens første hjemmekamp. Foto: Jacob Schultz

SønderjyskE fik frustrationerne til at koge over for mestrene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE viste meget lovende takter, da holdet tirsdag aften besejrede mestrene fra Aalborg Pirates. Fysisk og tempomæssigt kunne nordjyderne ikke være med, og så kunne SønderjyskE til sidst løbe sejren hjem.

På en dag, hvor der er blevet meldt spareplaner ud rundt omkring i landet, blev der bestemt ikke sparet på noget denne tirsdag aften i Vojens. Der var tænding, der var fysik, og der var tempo. Og også godt spil. Og hovedparten af de 2625 tilskuere kunne glæde sig over, at det var hjemmeholdet, som havde mest af det hele.

Det var ganske lovende for sæsonen, hvordan hjemmeholdet kunne byde Aalborg op til hård fight, og hvordan SønderjyskE i tredje periode virkede til at være holdet med klart mest overskud efter at have ladet mestrene arbejde stenhårdt for bare at kunne følge med.

SønderjyskE skulle ellers i starten lige finde sig til rette i kampen. Nordjyderne var i et højere gear fra start og fik sat de første par etablerede angreb sammen med længere puckbesiddelser i SønderjyskEs zone. Allerede efter fire minutter måtte tilbagevendte Patrick Galbraith agere spradebasse på målstregen for at forhindre en nordjysk føring, og det skulle blive noget udefra, som hjalp SønderjyskE i gang.

Efter knap syv minutters spil fik kampen nemlig en længere afbrydelse, da en samling på to glasplader over en bande var blevet slået løs. Om stigen skulle hentes helt ovre i Vojens-hallerne, eller hvorfor det tog så lang tid, er uklart, men da stigen endelig blev fundet frem, havde SønderjyskE også haft tid til at gå mentalt helt ud i omklædningsrummet for at hente den rette taktik.

Kampen i tal
SønderjyskE - Aalborg Pirates 6-4 (1-1, 2-1, 3-2)
  • Mål: 0-1 Martin Højbjerg, 1-1 Frederik Bjerrum, 1-2 Sebastian Brinkmann Andersen, 2-2 Rod Pelley, 3-2 Daniel Madsen, 4-2 Jordan Pietrus, 5-2 Mikkel Jensen, 6-2 Frederik Bjerrum, 6-3 Emil Marcussen, 6-4 Jeppe Korsgaard

2. periode gav overtag

Alligevel blev det dog Aalborg, der scorede kampens første mål, da nordjyderne udnyttede en halvtynd udvisning til Matt Prapavessis til at score i powerplay. Ærgerlig scoring for sønderjyderne, som ellers var ved at have arbejdet sig ind i kampen.

Sønderjyderne fortsatte dog med at klø på, og kort før periodens udløb fik SønderjyskE et powerplay, som blev udnyttet. Frederik Bjerrum modtog pucken foran mål, og da ingen Aalborg-spillere rigtigt gik til ham, ja, så kunne han jo lige så godt banke den utageligt op i nettaget.

I 2. periode skulle SønderjyskE igen lige have en kold dukkert, før man rigtigt vågnede. Et dumt pucktab lige foran eget mål blev straffet benhårdt af Aalborg efter kun knap to minutter af perioden.

Kørte sejren hjem

En hård tackling på Frederik Rasmussen satte dog gang i sønderjyderne. Der blev skruet op for tempoet og op for fysikken. SønderjyskE spillede lige til grænsen, og det havde Aalborg svært ved at håndtere. Mange hævnakter og dumme udvisninger gjorde, at Aalborg aldrig rigtig fik sat spillet sammen i 2. periode. Det kunne SønderjyskE til gengæld, og først var det Rod Pelley, der scorede i powerplay, inden Daniel Madsen kort efter gjorde det til 3-2, da han opsnappede en løs puck foran mål.

Igen i starten af tredje periode fik SønderjyskE dog hjælp af nordjyske frustrationer. Lasse Bo Knudsen satte en hård tackling ind på Phil Marinaccio, som efterlod nytilgangen liggende næsten ubevægelig på isen. Ubehagelige scener, som også kostede Knudsen en matchstraf. Tacklingen gav udover matchstraf en fem minutters overtalsperiode, som SønderjyskE fik udnyttet til også at gøre det til 4-2. 5-2 og 6-2 fulgte kort efter ved en af kampens store oplevelser i form af Frederik Bjerrum, og så var den kamp ligesom lukket.

SønderjyskE fik frustrationerne til at koge over for mestrene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce