SønderjyskE: Skader giver unge chancen

SønderjyskE har i øjeblikket fire mand ude med skader, og de kommer ikke i spil indenfor den kommende uge. Arkivfoto: Jacob Schultz

SønderjyskE: Skader giver unge chancen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I øjeblikket har SønderjyskE fire spillere ude med længerevarende skader. Og det har givet muligheden for flere af holdets yngste. Simioni mener, at fremtiden ser lys ud.

Optakt: I sidste uge kom det frem, at Frederik Bjerrum og hans brækkede kno må sidde på sidelinjen og se sine holdkammerater skøjte rundt på isen.

Men han er ikke eneste skadede spiller i SønderjyskE-truppen. Også Johannes Røgilds, Ronnie Brobak og Daniel Kønig Hansen er ude med skader.

Og alt tyder på, at de har måttet se til fra tribunen i et stykke tid.

Frederik Bjerrum og Daniel Kønig Hansen blev begge skadet, da SønderjyskE tabte til Esbjerg Energy for et par uger siden, mens Ronnie Brobak kom til skade for tre uger siden, og Johannes Røgilds er blevet skadet i en kamp for klubbens andethold.

Hvad de tre sidstnævnte fejler, ønsker cheftræner Mario Simioni ikke at oplyse, men det lader dog til, at alle fire atter kommer til at skøjte i Frøs Arena i den nærmeste fremtid.

- Jeg ved, at Daniel Kønig, Frederik Bjerrum og Johannes Røgilds formentlig vil skøjte i dag (torsdag red.), men der er ingen af de fire, der vil komme i kamp indenfor den kommende uge, fortæller cheftræneren.

Optakt
Ishockey, ligaenLørdag kl. 16.00: SønderjyskE - Hvidovre

Spilles i: Frøs Arena

JV tipper: 3-2

Unge spillere får chancen

Men der er som bekendt ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Og dette gælder også i SønderjyskE.

- Det har været godt for de unge spillere at få mulighed for at spille regelmæssigt. Det har været en positiv oplevelse, og det har også åbnet mine øjne for nogle af de unge spillere, og hvad de kan byde på. Man siger, at solen altid skinner over skyerne, og det er meget passende her. De unge har vist, at de kan og vil blive kommende SønderjyskE-spillere, fortæller Mario Simioni.

Fraværet af flere spillere har end ikke betydet et større udsving i resultaterne. Selvom SønderjyskE ikke vader i lutter sejre, så har de lyseblå faktisk hentet point i sine seneste syv kampe.

- Det er for mig tegn på kontinuitet. Jeg vil mene, at holdet har spillet exceptionelt godt i vores seneste to kampe, og det er, hvad der er vigtigt for mig, og det er i mine øjne godt gået, siger Simioni.

Lørdag kan SønderjyskE fortsætte pointhøsten, når Hvidovre gæster Frøs Arena.

SønderjyskE: Skader giver unge chancen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce