Sønderjysk tilfredshed trods nederlag

SønderjyskE?s Steffen Frank mente, at dommeren skulle have fløjtet lige inden Esbjergs 2-0-mål, da Daniel Galbraith (foto) fik en puck i hovedet. Galbraith blev efterfølgende kørt på sygehuset og blev syet under det skadede øje. Foto: Niels Husted, Scanpix

Sønderjysk tilfredshed trods nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Steffen Frank så gode SønderjyskE-takter i Esbjerg, og sønderjyden håber, at holdet vil fortsætte søndag, hvor de slap i fredagens kamp.

REAKTIONER: Der var ikke den store hængemule i SønderjyskE-lejren fredag aften, selv om sønderjyderne måtte rejse hjem med et kvartfinalenederlag i den første kamp mod Esbjerg Energy.

Steffen Frank har været med i så mange år, at han ikke lod sig påvirke af, at SønderjyskE nu er bagud 1-0 i serien, hvor der spilles bedst af syv kampe.

- Det har vi prøvet så mange gange før. Det har vi jo også lige været i play in-serien, sagde Frank med henvisning til Gentoftes 1-0-skrivebordsføring, inden SønderjyskE vandt tre på stribe og sikrede sig slutspilsbilletten.

- Nu kommer vi hjem i en forhåbentligt fyldt SE Arena søndag, og så kommer vi ud med en masse energi, hvor vi skal starte første periode på samme måde, som vi sluttede tredje periode i Esbjerg, sagde SønderjyskE-forwarden.

Det var i de sidste 20 minutter af kampen, at SønderjyskE var bedst i den første kamp, og det er også den periode, som sønderjyderne kan bruge til mest, når de skal se, hvad de kan lære af den første kamp.

- I tredje periode spillede vi rigtig godt, og Esbjerg begyndte at chippe mange pucke ud, så vi hurtigt fik vendt spillet og lagde masser af pres i deres zone. Det var også der, vi fik vores mål, så vi kunne presse dem til sidst, sagde Steffen Frank.

Et dumt mål

SønderjyskE-profilen fandt flest plusser i den sidste periode, men han var heller ikke utilfreds med spillet i de første perioder i kamp ét.

- Esbjerg kom hårdt ud til kampen, og du kunne godt se, at de har ventet ti dage på at komme i kamp. Vi var dog godt med og havde nogle chancer, og det var en tæt periode, men så fik de et dumt mål kort før pausen. Det må ikke ske på det tidspunkt, og det var lidt af et kluddermål, mente Frank.

I anden periode blev SønderjyskE ramt af en række udvisninger, og Steffen Frank var ikke helt tilfreds med, at Esbjergs 2-0-mål blev godkendt.

- Daniel (Galbraith, red.) blev ramt af en puck forinden, og han blødte fra hovedet, så dommeren burde have fløjtet af. Men det er, hvad der sker, og de fik et mål, der lige gav os et gok i nødden, og vi fik samlet os godt derefter, sagde Steffen Frank.

- Vi havde stolpeskud og missede en to mod én i undertal, så de små marginaler var ikke med os, men det arbejder vi videre med, så vi kan håbe, vi får dem med os i søndagens kamp. For som vi siger derinde (i omklædningsrummet, red.), så kan vi være godt tilfredse med kampen, for vi skabte chancer og havde muligheden for at lave mere end det ene mål.

Sønderjysk tilfredshed trods nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce