SØnderjyskE-målscorer: Vi har ryggen mod muren

SønderjyskE skal blive ved med at tro på sig selv, hvis de skal have en mulighed for at gå videre i kvartfinaleserien mod Esbjerg Energy.Foto: Jacob Schultz

SØnderjyskE-målscorer: Vi har ryggen mod muren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter fredag aftens nederlag er SønderjyskE nede med 3-1 i kvartfinalserien. Dermed skal de nu vinde tre kampe i træk for at gå videre til semifinalen. Ifølge Patrick Dwyer skal de fortsat tro på, de kan gå videre, da de tidligere har gjort lignende.

Ishockey: Det ser svært ud for SønderjyskE, der efter fredagens 2-1-nederlag skal vinde tre kampe i træk for at gå videre til semifinalen. I truppen tror man dog stadig på, at det kan lade sig gøre, fortæller SønderjyskE's målscorer fredag aften, Patrick Dwyer.

- Vi har ryggen mod muren, men vi skal blive ved med at tro på os selv. Vi vandt de sidste ti i grundspillet og tre i træk over et stærkt Gentofte-hold, så det kan stadig lade sig gøre.

Fredag aften var Dwyer ikke tilfreds med starten på kampen, men hgan mener, at holdet kommer bedre med senere.

- Vi starter fladt i første halvdel af første periode. Men derfra synes jeg vi kommer fint tilbage. Vi spillede som vi ville, men vi fik ikke sluttede vores chancer godt nok af, sagde en tydeligt skuffet Patrick Dwyer efter kampen.

Bevare selvtilliden

Den tidligere NHL-spiller var heller ikke tilfreds med afslutningernes kvalitet.

- Vi får ikke scoret i 5-5-spillet, men kun i powerplay. Det var ikke godt nok i dag, sagde han.

Næste kamp spilles på søndag i Esbjerg, hvor kravet for SønderjyskE er en sejr, hvis de fortsat skal have troen på at gå videre.

- Vi skal bevare selvtilliden. Hvis vi går på banen og ikke tror på vi kan vinde, så gør vi det heller ikke. Derfor tror vi på os selv i næste kamp, sagde Patrick Dwyer.

Patrick Dwyer udlignede i anden periode til 1-1, inden Esbjerg Energy i tredje periode afgjorde kampen med Brock Nixons mål til 2-1.

SØnderjyskE-målscorer: Vi har ryggen mod muren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce