Overtidsnederlag: SønderjyskE måtte ud i en pointdeler

SønderjyskE Ishockey tabte fredag aften med et enkelt mål til Rungsted. Kampen blev afgjort i overtiden. Arkivfoto: Jacob Schultz

Overtidsnederlag: SønderjyskE måtte ud i en pointdeler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE mødte fredag aften topholdet Rungsted Capital Seier i en meget jævnbyrdig kamp, der endte i en pointdeler.

Ishockey: SønderjyskE tog fredag aften imod ligaens førstepladsindehaver fra Rungsted i en kamp, der måtte ud i fire perioder for at blive afgjort.

Det var målvogterne, der inden kampen havde tiltrukket sig mest opmærksom - dog af forskellige årsager.

Det sønderjyske førstevalg Patrick Galbraith var tidligere på dagen blevet udtaget til det danske landsholds kommende turnering i Polen. Det var hans holdkammeratet Rasmus Lyø også.

I den anden ende af banen var årsagen til, at SønderjyskE på papiret fik bedre muligheder for at hive en sejr i land, for dagens modstander stillede med en ung og uerfaren målmandsduo.

Den 18-årige målmandsduo bestående af Oliver Bering Plain og David Grubak figurerede end ikke på klubbens overblik over spillere i truppen, da de begge formentlig til dagligt løber på isen for klubbens andethold.

Kampen i tal
SønderjyskE - Rungsted 1-2 (1-0, 0-0,- 0-1, 0-1 )Målscorere: 1-0 Jordan Pietrus (12:12), 1-1 Rasmus Thykjær Andersson (49:30), 1-2 Mattias Persson (63.06)

Udvisninger: SønderjyskE 1x2 minutters udvisning, Rungsted 4x2 minutters udvisninger

Tilskuere: 3257

Lunken start

Første periode startede lidt lunkent for begge hold, hvor spillet bølgede frem og tilbage uden dog at afstedkomme større chancer.

Der kom først for alvor gang i kampen, da Jordan Pietrus efter 12 minutters spil modtog pucken i højre side, hvorefter han tog et par ryk for så at hugge pucken afsted mod mål, hvor den strøg direkte op i det ene hjørne og passerede Rungsteds urutinerede målmand. Et fantastisk drøn, der endte med at tænde op under de allerede godt opvarmede SønderjyskE-fans på lægterne.

Få minutter senere prøvede han atter lykken med et lige så fint skud, der dog var en lille meter over mål.

I den anden ende gjorde Patrick Galbraith sig også bemærket i særligt slutningen af første periode med to store redninger i rap, hvor der lige så vel kunne have været mål, havde det ikke været for SønderjyskE's landsholdsmålmand.

Kun én udvisning

Det ville være forkert at sige, at 2. periode bød på store øjeblikke, man aldrig glemmer.

Perioden forblev meget jævnbyrdig med flere gode aktioner i begge ender, og Rungsted fik også gjort en bedre figur, end det var tilfældet i første periode.

Det var tydeligt, at SønderjyskE havde lært af de mange udvisninger i holdets seneste kamp mod det nordsjællandske tophold.

Og første - og eneste - udvisning med lyseblåt aftryk faldt da også først efter en halv times spil. De to minutters boxplay kom hjemmeholdet fint fra. Rungsted fik ikke for alvor mulighed for at bygge noget op, idet den sønderjyske defensiv sørgede for at cleare pucken adskillige gange, og det blev endda også til en enkelt friløber, som Rungsted dog fik forpurret, hvilket kostede en udvisning og momentum.

Måtte i overtid

SønderjyskE landede bedst fra pausen til tredje periode. Her blev det til en håndfuld store chancer i løbet af periodens første fem minutter, og her kom den manglende rutine i Rungsted-målet til udtryk. Det lykkedes godt nok ikke SønderjyskE at passerede David Grubak i målet, men der var flere redninger, hvor han ikke havde pucken under kontrol, og som potentielt kunne have udviklet sig til farlige situationer, havde SønderjyskE-mandskabet været opmærksomme på den usikre håndtering af pucken,

Halvvejs inde i perioden var det lige ved at gå galt for SønderjyskE, da Patrick Galbraith tabte pucken og kun akkurat nåede at redde den på målstregen og holde konsekvenserne nede på blot et faceoff. Han kunne dog endnu ikke ånde lettet op, for pucken landede ved faceoff hos Rungsteds Rasmus Thykjær Andersson, der i venstre side kunne slå pucken i nettet og udligne til stillingen 1-1.

Holdene måtte derfor ud i en fjerde periode, hvor kampen blev afgjort efter tre minutter fra Rungsted Mattias Persson, der sikrede sit hold to point.

Kampen endte 1-2, og SønderjyskE måtte altså nøjes med det ene point.

Overtidsnederlag: SønderjyskE måtte ud i en pointdeler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce