Mads Lund: Det er en tom følelse

Ishockey, Metalligaen, 5 kvartfinale, Esbjerg Energy og SønderjyskE. Søndag den 18. marts 2018. (Foto: Niels Husted/Scanpix 2018)

Mads Lund: Det er en tom følelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mads Lund stod med en tom følelse, efter SønderjyskE røg ud i kvartfinalen mod Esbjerg Energy. 1-4 tabte sønderjyderne serien. Hvis SønderjyskE havde været bedre i powerplay, var det blevet en længere serie, mener Mads Lund.

REAKTIONER: SønderjyskE-spillerne må gå på sommerferie allerede nu. Det har været en skuffende sæson, og den sluttede lige så skuffende. Holdet tabte 1-4 i kvartfinaleserien mod Esbjerg Energy.

- Det er en tom følelse, jeg står med. Nu skal vi lige pludselig ikke i hallen i morgen og forberede os til næste kamp. Det er lidt svært at sætte ord på sine følelser, når man skal på sommerferie så tidligt, siger Mads Lund fra SønderjyskE.

Og nu skal sæsonen bare glemmes.

- Lad mig sige det sådan her, det er ikke en sæson, jeg vil tænkte tilbage på. Vi har haft mange skader, ikke at det skal være en undskyldning. Der har været mange nederlag. Efter trænerskiftet skete der et eller andet med holdet. Vi begyndte at vinde. Det kunne vi så ikke tage med ind i denne serie. Og når de vinder fire kampe ud af fem, må vi nok erkende, at det er et bedre hold.

Mangler skarpheden

Selvom SønderjyskE tabte serien stort, var det tættere end som så, mener Mads Lund.

- De små ting gik ikke vores vej. Jeg tror, at hvis vi havde fået vores powerplay til at køre, så var det også blevet en længere serie, siger han.

Det sluttede med et 0-4 nederlag søndag.

- Vi mangler skarphed. Jeg synes egentlig, at vi kæmper det, vi kan. Men på de chancer, vi får, scorer vi ikke. Esbjergs målmand stod også godt, siger Mads Lund om nederlaget.

Mads Lund: Det er en tom følelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce