Lykkeskov: Den kamp skal glemmes

Christian Silfver og holdkammeraterne skal søndag forsøge at besejre Herlev Eagles på hjemmebane. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Lykkeskov: Den kamp skal glemmes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var en kollektiv offday for SønderjyskE fredag aften mod Frederikshavn, siger sportschef Kim Lykkeskov. Allerede søndag er der dog mulighed for at rette op på en skidt præstation.

Optakt: Den sløje indsats mod Frederikshavn fredag aften skal bare glemmes hurtigst muligt. Sådan lyder det fra sportschef Kim Lykkeskov om nederlaget på 0-2. Heldigvis for SønderjyskE er der hurtigt en mulighed for at lade kampen glide i baggrunden, da holdet allerede spiller hjemme igen søndag mod Herlev Eagles.

Her skal det grundlæggende være på plads igen. Nemlig indstillingen. Det er i hvert fald helt klart der, at sportschef Kim Lykkeskov har sit fokus fremfor spillemæssige elementer.

- Vi skal alle sammen møde ind og være klar til at spille. Det var mere eller mindre hele holdet, der havde en offnight. Det vil vi ikke have sker igen, og vi har bearbejdet det til træning i dag (lørdag, red.). Den kamp skal glemmes. Det var nogle trælse point at smide på hjemmebane, men vi må videre, og så må vi hente tre point i morgen (søndag, red.) mod Herlev, siger Kim Lykkeskov.

Nederlaget mod Frederikshavn stoppede en mere end to måneder lang stime uden nederlag i ordinær spilletid. Søndag skal en ny stime skydes ind.

Optakt
  • Ishockey, ligaen
  • Søndag klokken 15.00: SønderjyskE - Herlev Eagles
  • Truppen: Rasmus Nielsen afsoner sin sidste karantænedag, mens det ifølge Kim Lykkeskov stadig er et spørgsmål om uger, før Kyle Wharton og Rod Pelley er skadesfri igen.
  • JV tipper: 4-1

Lykkeskov: Den kamp skal glemmes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce