Ligaens to bedste målmænd spiller begge i lyseblåt

Patrick Galbraith (th) og Kasper Krog (tv) har haft meget at juble over i denne sæson. De står bag ligaens bedste forsvar og har ligaens bedste redningsprocenter. Foto: Jacob Schultz

Ligaens to bedste målmænd spiller begge i lyseblåt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når man kigger på redningsprocenter har SønderjyskE de to bedste målmænd i ligaen. Kasper Krog og Patrick Galbraith har imponeret indtil videre i sæsonen.

Målmænd: Et gammelt ordsprog siger, at en god offensiv vinder kampe, mens en stærk defensiv vinder mesterskaber. En stærk defensiv har SønderjyskE i den grad fået stablet på benene i denne sæson. Kun 41 mål er gået ind i 20 kampe, og det er lavest af alle i ligaen.

Bag ved en hårdtarbejdende defensiv har SønderjyskE også haft ikke bare én, men to rigtigt dygtige keepere. Faktisk så dygtige, at de to målmænd lige nu sætter alle andre målmænd i ligaen til vægs, når det kommer til redningsprocenter.

Kasper Krog topper statistikken med en redningsprocent på 94,08 i de seks kampe, han har spillet, mens Patrick Galbraith følger efter med en redningsprocent på 91,8 i 14 kampe. Først derefter kommer Frederikshavns dygtige målmand Tadeas Galansky.

Optakt
  • Ishockey, ligaen
  • Fredag klokken 19.30: SønderjyskE - Frederikshavn White Hawks
  • JV tipper: 3-1

Vigtig sparring

Kasper Krog fortæller, at han ikke selv holder øje med statistikken, men at han var blevet fortalt, at han lå godt til.

- Jeg tænker, at det er helt godt. Det er ikke noget, jeg lægger så meget i. Det har aldrig været det afgørende for mig. Det afgørende for mig er, om vi vinder kampe. Selvfølgelig er det godt at have en god statistik, men så længe, vi vinder kampe, er jeg tilfreds. Men jeg skal selvfølgelig også takke holdet foran, for hvis jeg ikke havde dem, kunne det have været en hel anden snak, vi havde nu, siger Kasper Krog.

Kasper Krog tillægger selv en del af sin personlige succes, at han har fået en så rutineret og dygtig målmandskollega i form af landsholdsmålmand Patrick Galbraith, som han kan sparre med. Det føler han også har hjulpet til at tage det næste skridt i sin udvikling.

- Det betyder enormt meget, at Patrick er kommet hjem. Jeg er sikker på, at det ikke kun er for mig, men også for holdet. Mig og Patrick snakker rigtig godt sammen. Jeg er fra en lidt anden målmandsgeneration, så jeg kan foreslå ham nogle ting, ligesom jeg kan lære af ham, og så hjælper vi hinanden ud på den måde, siger Kasper Krog.

Hidtil har samarbejdet været en stor gevinst for SønderjyskE, og det har også ført til flere kampe, end Kasper Krog selv havde regnet med. Men med den statistik han holder sig, så er der nok flere på vej.

Ligaens to bedste målmænd spiller begge i lyseblåt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce