Udfordringer i angrebsspillet: SønderjyskE skal genvinde balancen

Kasper Olsen og SønderjyskE skal finde fodfæste i angrebsspillet inden en uge med to kampe, der kan bringe dem uhyre tæt på en billet til slutspillet. Foto: Ole Nielsen

Udfordringer i angrebsspillet: SønderjyskE skal genvinde balancen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uden playmaker Chris Jørgensen er SønderjyskE hårdt udfordret i angrebsspillet. Holdet skal finde løsninger inden en uge med skæbnekampe mod Nordsjælland og Ribe-Esbjerg.

SØNDERBORG: Selvfølgelig ligger torsdagens hjemmekamp mod Ribe-Esbjerg i baghovedet. Hvad enten de vil indrømme det eller ej.

Men for SønderjyskE må torsdagens lille finale om en plads i slutspillet ikke få lov at overskygge mandagens opgave mod Nordsjælland. En udekamp, der kan blive overordentlig vanskelig at vride to point ud af. Ikke mindst i lyset af, at nederlaget hjemme mod Skanderborg gav indtryk af, at sønderjyderne ikke har fundet formlen på et angrebsspil uden playmaker Chris Jørgensen.

- Træningerne har været fine, og vi har også haft en fin samtræning med TM Tønder, men vi har også perioder, hvor det fortsat har svinget. Jeg tror på, at vi har fået flyttet nogle ting, og jeg tror på, at vi har fået skabt noget øget tryghed, siger cheftræner Kasper Christensen forud for mandagens udekamp.

Han sætter sin lid til, at Kasper Olsen kan tilføre bagkæden ekstra pondus og være med til at løfte sønderjydernes bagkæde.

- Vi har forhåbentlig også Kasper Olsen tilbage til kampene i den næste uge, som kan give os lidt mere bredde. Det er sådan set positivt nok, men det er - som jeg også sagde efter kampen mod Skanderborg - en løbende proces, og det kan også være, at det hele bare sidder i skabet mod Nordsjælland, og Skanderborg-kampen bare var en rigtig dårlig kamp individuelt og kollektivt rent offensivt for vores bagspillere. Og så skal man måske også passe på med ikke at køre det højere op. Vi har i hvert fald arbejdet med det og forsøgt at finde tryghed i konstellationerne, siger Kasper Christensen.

optakt
Håndbold, herreligaenMandag kl. 20.00: Nordsjælland-SønderjyskE

SønderjyskE: Chris Jørgensen og Christian Jensen er skadet.

JV tipper: 25-25

TV: TV2 Sport

SønderjyskE ramte bunden

SønderjyskE-træneren erkender, at SønderjyskE skal arbejde hårdt på at få stablet en stærk offensiv på benene, men han kan også berolige sig ved, at forberedelsen på de afgørende ligakampe viste, at SønderjyskE ikke bare er hovedløse høns uden Chris Jørgensen.

- Før kampen mod Skanderborg lavede vi 30 mål i træningskampen mod Århus, og jeg ved godt, at træningskampe og turneringskampe er to forskellige ting, men det, der er vigtigt at slå fast omkring vores spillere, er, at vi ved, at de individuelle kompetencer er der. Oliver Eggert har tidligere vist, hvad han indeholder både i TM Tønder og i SønderjyskE, og Aaron Mensing bliver ikke en dårligere spiller, fordi han spiller en dårlig kamp mod Skanderborg. Så vi ved, vi har kompetencerne. Spørgsmålet er bare, hvordan vi skal have det sammensat, siger Kasper Christensen.

Det spørgsmål skal han og holdet helst besvare mandag aften. Et nederlag i Nordsjælland vil gøre torsdagens kamp mod slutspilskonkurrenten Ribe-Esbjerg til en endnu større gyser.

- Vi ramte bunden mod Skanderborg. Kan vi komme op fra den, tror jeg, det kan give noget medgang og et boost til den videre del af sæsonen, vurderer SønderjyskE-træneren, som foruden sit eget holds angrebsspil har grublet særligt meget over én af Nordsjælland-spillerne.

- Vi kigger selvfølgelig på Johan Meklenborg. Han er motoren, og der kommer rigtig mange ting fra ham. Også på assist-delen, siger Christensen om en af sæsonens helt store profiler i ligaen.

Inden mandagens kamp er SønderjyskE på ottendepladsen to point foran Ribe-Esbjerg, der som den eneste klub kan komme i vejen for en sønderjysk slutspils-billet.

Udfordringer i angrebsspillet: SønderjyskE skal genvinde balancen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce