Trods sønderjysk nederlag: Løsgående islandsk missil ramte plet

Kasper Christensen har fået et løsgående missil på sit hold. Midt i skuffelsen over kæmpenederlaget mod BSV kan han glæde sig over, at Arnar Birkir Halfdansson ligner et godt køb. Foto: Ole Nielsen

Trods sønderjysk nederlag: Løsgående islandsk missil ramte plet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods stort nederlag på 27-36 mod BSV i pokalturneringen lyste islandske Arnar Birkir Halfdansson op med otte scoringer.

SØNDERBORG: Lær bare navnet med det samme. Arnar Birkir Halfdansson.

Den mand kommer vi til at nævne mange gange i Skansen i Sønderborg i denne sæson. Den islandske højreback fik en god debut i en skrækkelig SønderjyskE-kamp. Islændingen scorede otte gange, men SønderjyskE tabte 27-36 mod BSV og er ude af pokalturneringen.

- Ari har fået meget hug internt forstået på den måde, at han har nogle sygdomme med fra Island, fordi ligaen har markant mindre niveau, men vi har hele tiden vist, at han har et lovende potentiale, og det skal jeg da love for, at han fik vist i dag, sagde SønderjyskE-træner Kasper Christensen.

- Han kan noget i fart, han kan noget ud af fart, han kan noget på sine brud, og det drillede BSV i dag. Han spillede en fantastisk flot kamp. Jeg lover ikke, at det bliver otte mål hver gang, men jeg tror, han har lært, hvad der skal til for at spille på dette niveau, og han var vores bedste mand i dag, sagde træneren.

- Han er en spiller, der spiller satset, men der var balance på tingene. Han tager måske et enkelt skud, han ikke skal tage, og de ting, han får rodet sig ud i, er ting, der er hjerne bag, og hvor der er god chance for at få lavet mål, mente Kasper Christensen.

En svær tilvænning

Den uortodokse islænding har skullet vænne sig til de danske forhold i sit første udenlandsophold.

- Det er lidt anderledes. Det er bedre håndbold her. Det er mere taktisk, og det har været svært for mig at falde ind i, men det kommer stille og roligt, sagde Halfdansson, som lignede én, der regner med at score otte mål i hver kamp.

- Forhåbentligt. Det er min drøm, sagde højrebacken, som ærgrede sig over de mange fejl, der blev straffet af BSV.

- Jeg synes, vi lavede mange tekniske fejl. Måske 13, og det skal maksimalt være seks eller syv, fastslog han.

- Vi er mange nye spillere, så vi skal lære at spille sammen. Forhåbentlig bliver vi bedre.

Cheftræner Kasper Christensen vil også have fejlprocenten barberet kraftigt ned.

- Skal vi slå BSV hjemme eller ude, så skal vi spille med en fejlrate så tæt på nul, som det næsten kan lade sig gøre, og i dag må vi bare - med al respekt for at BSV er et kongemandskab - konkludere, at de ni mål, de vinder med, er nok det, vi vinder med i antal af tekniske fejl. De roder sig ikke ud i de samme dumme ting, som vi gør.

Trods sønderjysk nederlag: Løsgående islandsk missil ramte plet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce