SønderjyskE vil prøve ting af mod de hollandske mestre

Lørdag møder Kasper Christensens tropper de hollandske mestre fra Aalsmeer i en træningskamp, hvor der bliver rig mulighed for at på prøvet ting af for sønderjyderne. Arkivfoto: Ole Nielsen

SønderjyskE vil prøve ting af mod de hollandske mestre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag tager SønderjyskE imod de hollandske mestre fra Aalsmeer, når holdet i sin andensidste træningskamp skal spille sig et skridt nærmere sæsonstarten.

Optakt: Lørdag skal SønderjyskE prøve kræfter med de hollandske mestre fra Aalsmeer, når de to mødes i Skansen i en træningskamp.

Og det lader umiddelbart til at blive en overkommelig omgang for sønderjyderne.

- Jeg tror, vi møder et hold, vi er bedre end. Det er i hvert fald, hvad man kan tyde ud fra de resultater, de har haft indtil videre i deres træningskamp i Danmark, mener cheftræner Kasper Christensen.

Træningskampene, som han henviser til, er TM Tønders sejr på 32-25 over hollænderne i tirsdags, og Otterup HK's i onsdags.

Men det er også det, han ved om lørdagens modstander. Men det er heller ikke en viden, han har tænkt sig at ofre mere tid på at udvide.

Han har derimod tænkt sig at udnytte, at den måske ikke er den største modstand, holdet får lørdag.

- Det handler udelukkende for os at koncentrere os om os selv. Men det kan også være, at vi kan bruge kampen til at arbejde med nogle konstellationer, som måske ikke er nogle, vi har arbejdet så meget med, siger cheftræneren.

Lørdag den 25. august mødet de lyseblå sidste års sølvvindere fra Bjerringbro-Silkeborg i pokalen. Det bliver sæsonens første kamp af betydning.

- Vi forventer, at vi lørdag skal se et SønderjyskE-hold, som nærmer sig mere og mere det, der hedder kampform. Der er en uge, til det gælder, så derfor har jeg en forventning om, at spillerne ser skarpe ud, at de er i god form, og at man kan se en snert af aggressivitet i vores spil, fortæller cheftræneren.

Kampen spilles lørdag klokken 13:45 i Broager Sparekasse Skansen.

SønderjyskE vil prøve ting af mod de hollandske mestre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce