SønderjyskE-målmand indlagt på Bali

Kristian Dahl Pedersen var ikke med, da SønderjyskE samledes tirsdag formiddag. Målmanden blev indlagt under en ferietur til Bali. Foto Jørgen Kirk

SønderjyskE-målmand indlagt på Bali

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kristian Pedersen deltog ikke i den første SønderjyskE-træning efter sommerferien tirsdag formiddag. Målmanden kan ikke komme hjem fra Indonesien.

SØNDERBORG: Kristian Pedersen var ikke med, da håndboldherrerne fra SønderjyskE tirsdag formiddag trænede for første gang efter sommerferien.

Målmanden er strandet i Indonesien, hvor han blev indlagt under en ferietur til Bali.

- Han er blevet syg nede på Bali, og det har forsinket hans hjemrejse, siger SønderjyskE-cheftræner Kasper Christensen.

- Han blev meget dårlig og blev indlagt, og så har de fundet ud af, at han har en form for maveinfektion. En parasit. Kristian har fortalt mig, at de ret hurtigt fik styr på det, så han har været indlagt et døgn eller to, og så kom han tilbage på hotellet, siger SønderjyskE-træneren.

De indonesiske myndigheder forhindrer dog målmanden i at rejse hjem, hvis han mod forventning skulle få et tilbagefald.

- De har givet ham flyveforbud i fem til syv dage, for hvis han får det så dårligt igen, som han havde det, kan han ikke være i en flyver i 17 timer, hvor der ikke er nogen, der kan hjælpe ham. Det er for en sikkerheds skyld, siger Kasper Christensen, der har talt med målmanden og regner med at se ham i næste uge.

- Han kommer hjem i næste uge, og jeg forventer også, han træner i næste uge.

Tre målmænd i truppen

Kristian Pedersens første sæson i SønderjyskE blev mestendels spoleret af skader, og derfor er det ekstra uheldigt, at han igen er ramt af uheld.

- Det er synd for Kristian, for han kommer fra en rigtig træls sæson, og så starter han lige med at blive syg, men jeg har sagt til ham, at det ikke er noget, der får nogen betydning hverken i processen omkring keepere eller for ham, for den her uge handler bare lige om at komme i gang, siger Christensen.

SønderjyskE har to andre målmænd i truppen, der begge var med i tirsdagens træning. Det er Thorsten Fries samt svenske Henrik Norlander, der netop er kommet til klubben.

Thorsten Fries har tidligere været plaget af eftervirkningerne af en hjernerystelse, men han ser ud til at være ovre problemerne. Fries spiller ikke længere med den hjelm, der har skullet beskytte ham mod skud i hovedet.

SønderjyskE-målmand indlagt på Bali

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce