SønderjyskE hev kneben sejr i land mod 1. divisionsklub

SønderjyskE vandt onsdag over Fredericia fra 1. division. Foto: Ole Nielsen/Scanpix

SønderjyskE hev kneben sejr i land mod 1. divisionsklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag aften kunne SønderjyskE's håndboldherrer trække sig sejrrige ud af deres anden træningskamp før den nye sæson. Modstanderen var Fredericia, der holder til i 1. division.

Håndbold: Med en smal etmålssejr arbejdede SønderjyskE's håndboldherrer sig tættere på at være klar til den kommende sæson.

SønderjyskEs håndboldherrer testede onsdag formen mod Fredericia, der til dagligt huserer i 1. division. En række fejl i særligt angrebet afslørede, at dette blot var holdets anden træningskamp i denne sæson.

Lyspunkterne skulle findes i holdets defensiv, hvor et solidt 6-0-forsvar og målmand Kristian Pedersen i perioder lukkede helt ned for Fredericias ellers mange ihærdige forsøg.

Holdene fulgtes ad kampen igennem, og den tætte kamp blev afgjort af SønderjyskEs Alexander Hansen med blot tre sekunder igen.

Resultat
SønderjyskE-Fredericia 31-30 (13-15)SønderjyskEs kommende træningskampe

Fredag den 3. august kl. 12.00 SønderjyskE - Ribe/Esbjerg HH

Tirsdag den 7. august kl. 18.00 Skanderborg - SønderjyskE

Lørdag den 18. august kl. 13.45 SønderjyskE - Alsmeer, Holland

Tirsdag den 21. august kl. 18.30 Århus Håndbold - SønderjyskE

Rodet første halveg

Det var ellers et fysisk overlegen sønderjysk hold, der kom bedst fra start. 3-0 kom holdet foran, inden Fredericia blev lukket ind i kampen.

Herefter var spillet præget af, at det trods alt kun var holdets anden træningskamp, efter det for et par uger siden mødte ind efter sommerferien.

Der skulle bankes rust af. En hel del. Det blev til mange sløsede angreb med mistede bolde, som Fredericias håndboldherrer straffede prompte.

Dette betød også, at tavlen fem minutter før pausen viste, at SønderjyskE var bagud med fire.

Efter et par gode redninger af Kristian Pedersen i målet og to hurtige kontrascoringer så de lyseblås held dog ud til at være vendt.

Det ændrede en drilsk bold, der sneg sig ind bag Kristian Pedersen, en angrebsfejl og et hurtigt kontra fra Fredericia.

SønderjyskE gik derfor til pausen bagud 13-15.

Spændende afslutning

Det var som om, SønderjyskE kom ud fra omklædningsrummet med fornyet energi. Bolden blev hurtigt givet op, i målet bød Kristian Pedersen ind med adskillige gode aktioner, og de fyldte tilskuerpladser klappede endnu mere ivrigt og taktfast.

Det var svært at mærke på målmand Kristian Pedersen, at han måtte starte senere end sine holdkammerater på grund af en maveinfektion, der holdt ham på Bali.

De to hold fulgtes ad det meste ad vejen, dog med Fredericia i front.

Det ændrede tre straffekast i streg dog på. Chris Holm Jørgensen fik kuglen i nettet på de første to til stillingen 22-21, hvilket sikrede første føring siden kampens start.

Kampen blev afgjort med tre sekunder igen, da et skud fra Alexander Hansen røg i nettet.

God defensiv

SønderjyskEs cheftræner, Kasper Christensen, var efter kampen tilfreds med sit holds indsats i forsvaret. Til gengæld mangler der fortsat en del i den modsatte ende af banen.

- Vi får et rigtig godt blik på, hvor vi er to uger inde i vores sæson. Vi mangler rigtig, rigtig meget som forventet. Jeg synes, vi langt hen ad vejen dækker fint op i vores 6-0, men vores udfordring er noget skidt angrebsspil, og når vi spiller noget skidt angrebsspil, får vi for mange kontramål imod os, sagde han og tilføjede:

- Der var meget jævne indsatser rundt omkring. Der er ingen spillere, der stikker ud. Det var meget en grå masse af indsatser, hvor der bredt over holdet var for mange individuelle fejl.

Sønderjyske åbner den kommende sæson den 25. august hjemme i Skansen mod sidste sæsons sølvvindere, Bjerringbro-Silkeborg.

SønderjyskE hev kneben sejr i land mod 1. divisionsklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce