Ny kontrakt: Christian Jensen forlænger med to år

Christian Jensen overtog pladsen på højre fløj fra Kenneth Bach Hansen, og det har han gjort så godt, at SønderjyskE nu har givet ham en ny kontrakt. Foto: Ole Nielsen

Ny kontrakt: Christian Jensen forlænger med to år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE er så tilfreds med højrefløjen, at han bliver i klubben mindst frem til 2021.

Det var bestemt godkendt i sidste sæson, da den 22-årige nordjyde kom til fra Aalborg, og det er blevet endnu bedre i denne sæson, og derfor har SønderjyskE nu valgt at belønne den formstærke fløj med en toårig kontraktforlængelse.

- Vi så et kæmpe potentiale i Christian Jensen, da vi hentede ham, og det har til fulde foldet ud hos os. Særligt i denne sæson har han været stærkt spillende, hvor han har bidraget med mange mål og flot forsvarsspil, siger SønderjyskE-træner Kasper Christensen, der også er meget tilfreds med Christian Jensens evner og indstilling, når der ikke spilles kamp.

- Han er vigtig for vores træningskultur, idet han har et stort fokus på at udvikle sig, og samtidig bidrager han positivt til hele holdet. Jeg er glad for, at vi også fremover skal nyde godt af hans evner, siger Kasper Christensen.

Sæsonen er kun halvanden måned gammel, men kontraktforlængelsen er helt i tråd med sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardts tanker om kontinuitet.

- Forlængelsen med Christian Jensen ser jeg som meget vigtig i forhold til kontinuiteten på holdet. Vi har i SønderjyskE valgt en lidt ny strategi på vores fløjpositioner, hvor vi har et noget klarere førstevalg, og her har Christian fuldt ud levet op til vores forventninger, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Hovedpersonen selv glæder sig også over kontraktforlængelsen.

- Min familie og jeg føler os rigtig godt tilpas hernede, og samtidig er SønderjyskE et godt sportsligt match med mig og mine ambitioner. Jeg føler, at jeg er et sted i min karriere, hvor spilletiden er vigtig, og udviklingen er i højsædet, og her passer SønderjyskE perfekt til mig, siger Christian Jensen.

Ny kontrakt: Christian Jensen forlænger med to år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce