Midt i hård træningsopstart: Det er altid sjovest at spille kampe

SønderjyskE viste fredag aften den forventede niveauforskel mod DHK Flensborg, og det var cheftræner Kasper Christensen godt tilfreds med. Arkivfoto: Ole Nielsen

Midt i hård træningsopstart: Det er altid sjovest at spille kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag aften spillede SønderjyskE's herrehåndboldhold første træningskamp før den nye sæson. Kampen blev vundet komfortabelt, og cheftræner Kasper Christensen var godt tilfreds med holdets præstation.

OPSTART: Midt i en tid med hårdt slid i træningslokalerne, så kunne SønderjyskE's spillere fredag aften for første gang trække i spillertøjet.

Modstanderen var DHK Flensborg fra den tyske 3. Liga, og SønderjyskE fik vist den forventede niveauforskel.

- Det er altid sjovest at spille kampe. Det tror jeg også, at spillerne opfatter i sådan en periode her, hvor der er meget sur, hård og fysisk træning, siger cheftræner Kasper Christensen dagen efter træningskampen.

Da de to gange 30 minutter var endt, var stillingen 35-21 til de sønderjyske favoritter. Især i 1. halvleg var der niveauforskel, hvilket en pausestilling på 20-6 vidnede om.

- Vi vidste godt, at vi skulle møde en modstander, der ikke var på vores niveau. Det kunne man også godt se i de første 45 minutter af kampen, siger Kasper Christensen.

- I 2. halvleg prøvede vi lidt nogle nye ting af, som vi ikke har trænet så meget, og vi faldt en smule i koncentration, så det blev lidt mere lige.

Kommende træningskampe
  • SønderjyskE-Fredericia HK, onsdag den 1. august
  • SønderjyskE-Ribe-Esbjerg, fredag den 3. august
  • Skanderborg-SønderjyskE, tirsdag den 7. august
  • SønderjyskE-Alsmeer (Holland), lørdag den 18. august
  • Århus Håndbold-SønderjyskE, tirsdag den 21. august

Nye taktikker afprøvet

Udgangspunktet for kampen var at spillerne skulle mærke banen og få nogle minutter i kroppen. Det bar kampen også præg af, mener Kasper Christensen, som var glad for, at alle spillere fik spilletid.

- Jeg hæftede mig ved, at vi fik nogle gode målmandspræstationer bag vores forsvar. Og så fik vi spillet rigtig meget omkring vores stregspillere. De fik mange bolde at arbejde med. Det er noget af det, som vi gerne vil have til at være en integreret del af vores spil, siger cheftræneren.

Han glæder sig over, at de nye spillere i truppen er blevet indarbejdet godt og hurtigt i truppen - både socialt og på banen. Men også taktisk er der nye elementer på holdet.

I 2. halvleg afprøvede Kasper Christensen et 5-1 forsvar, ligesom han i angrebet i perioder spillede med to stregspillere i en 4-2 opstilling.

- Alt i alt fik vi et godt indtryk fra både nye og gamle spillere. Vi kigger frem mod sæsonen fuld af fortrøstning, siger han.

I næste uge tager SønderjyskE på træningslejr i Vojens i tre en halv dag. Her skal holdet spille to træningskampe mod henholdsvis Fredericia HK og Ribe-Esbjerg.

Midt i hård træningsopstart: Det er altid sjovest at spille kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce